Oyunu sevmediğim için değil, vakit kaybı olduğu için küçümsüyorum. Vaktini boşuna harcıyorsun. Gerçi sen seviyorsun vakit kaybetmeyi. 3 ay mı ne hayali sistemden dolayı ceza vermiştik sana. Ondan öncesinde toplasak belki yıllık cezaların çıkar. Ya sen Kalibre değil misin? Çift hesaplarını da tespit etmiştik zamanında.
Oyun oynamıyorum ben Uğur. Oyun oynasam, sabahtan akşama kadar burada işim ne? Neden 11.000 küsür mesajım var? Oynayacak çok oyunum var ama zamanım yok. Konu dışı mesajları da taşıyoruz yeni konu olarak
Metin 2 sayesinde internet kafeler zengin olmuştur heralde. Benim amcamın internet cafesi vardı 30 yaşında bi adam hergün sabah gelip akşama kadar oturuyordu. 15 lira para verip gidiyordu. Aynı şekilde çocuklarda gelip saatlerce onu oynuyordu.