Metmellow M.2 sistem alınır mı?

Rhanta

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, kısaca iş ve oyun PC'si almak istiyorum çok fazla bütçem yok maalesef monitör ve ekipmanlar da alacağım için. Oyun kısmında FPS ve birkaç hikayeli oyun oynayacağım o yüzden yeterli olacağını düşünüyorum sistemi özelleştirdim ve aşağı resimde ki gibi oldu sizce alınır mı? İşimi görür mü yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Screenshot_20240209_110527_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir? 500 lira fazla verip soğutucu ile bunu da alabilirsin. Hatta soğutucuya gerek bile yok bu işlemci için. 4060 daha iyi olur.

Arkadaşın attığı parçaların kalitesi var ve soğutucu var artı olarak. Bunlardan vazgeçip neredeyse eşit olan bir karta geçmek saçma bence.

Arkadaşın attığı parçaların kalitesi var ve soğutucu var artı olarak. Bunlardan vazgeçip neredeyse eşit olan bir karta geçmek saçma bence.
Kalite derken attığım kalitesiz mi anlamadım. Ayrıca bu işlemci için soğutucu da şart değil. 4060 daha güncel teknoloji bakımından daha zengin artısı daha çok. Olaya sadece FPS olarak bakmak yanlış kıyas yaparken.

Kalite derken attığım kalitesiz mi anlamadım. Ayrıca bu işlemci için soğutucu da şart değil. 4060 daha güncel teknoloji bakımından daha zengin artısı daha çok. Olaya sadece FPS olarak bakmak yanlış kıyas yaparken.

Kalitesiz demedim arkadaşın seçtikleri daha kaliteli.

Güzel duruyor. Ama 2 3 bin lira daha koyup 4060 Ti sistemlere bakın.
O kadar bütçem yok maalesef teşekkürler.
Güzel alınabilir.
Teşekkürler yorum için.
Bütçe nedir? 500 lira fazla verip soğutucu ile bunuda alabilirsin. Hatta soğutucuya gerek bile yok bu işlemci için. 4060 daha iyi olur.
Aslında soğutucuyu ileride upgrade yapacağım için alıyorum ve 4060 kullanacağım diye diğer parçalardan kısmak çok mantıklı gelmiyor çoğu kişide bunu söylüyor yine de teşekkürler.
Aynen bende böyle düşündüğüm için ve ileride upgrade yapacağım için diğer parçalardan kısıp sadece 4060 almak istemedim teşekkürler yorum için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı