METMELLOW-M2 sistem alınır mı?

R4vend

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f
MSİ pro A-620m e
MSİ 4060 ti
16gb ram
Yakın zaman içerisinde gamingentr üzerinden METMELLOW-M2 sistemini almayı düşünüyorum anakart, işlemci ve SSD'de yükseltmeler yaptım sizce gamingentr sitesi güvenilir midir ve bu sistem alınır mı? Bilgisayar konusu hakkında çok bilgili değilim ve çok fazla bütçem de yok ortalama ayarlarda 120 FPS civarı alsam çoğu oyun için yeterli diye düşünüyorum.

İşlemci:
AMD Ryzen 5 5500 4.20GHz 6 çekirdek 16MB önbellek AM4 7nm işlemci.

Anakart:
MSI B450M-A Pro Max 4133MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 mATX anakart.

Ekran kartı:
MSI Radeon RX 6650XT Mech 2X 8 GB OC 128 bit ekran kartı.

RAM:
Kingston Beast RGB 8 GB 3200MHz CL16 DDR4 RAM (KF432C16BB2A/8) (2x)

SSD:
Kingston NV2 1TB NVMe PCI-e 4.0 okuma 3500 MB-yazma 2100 MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)

Kasa:
MSI MAG Forge 100R tempered glass ARGB USB 3.2 mid Tower kasa.

Güç kaynağı:
MSI MPG A650GF 650W 80+ Gold Full modüler 140mm fanlı PSU.

Yazın çok fazla ısınma yapar mı ek olarak.

Thermalright Assassin X 120 refined SE TL-C12C 120mm Intel-AMD uyumlu hava soğutucu – 2 yıl birebir değişim garantili​

Böyle bir ürün eklemeli miyim sizce? Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Ryzen 5 5600 MPK 4.4GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci.

İşlemci olarak bu iyi midir.

Bir de fotoğraftaki modellerden
İşlemci düşük kalmış bir tık yükseltebilirsiniz Ryzen 5 5600'e ısınma sorunu içinde sıvı soğutma veya kule tipi hava soğutma alabilirsiniz yazları şart ama kışın sorun olmaz.

hangisini önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-16_191257335.png
    resim_2024-01-16_191257335.png
    104 KB · Görüntüleme: 32
AMD Ryzen 5 5600 MPK 4.4GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci.

İşlemci olarak bu iyi midir?

Bir de fotoğraftaki modellerden.

Hangisini önerirsiniz?

Evet işlemci iyi, soğutma olarak; sıvı soğutma işinizi daha iyi görecektir iyi bir sıvı soğutma almak için başka konu açın veya bir bilen varsa öneride bulunsun.

İyi değil R5 5500 alınmaz ve gidip de hayatta Twitch'de sahte bit alan adamın hazırladığı sisteme 1 lira bile vermem.

Evet işlemci iyi, soğutma olarak; sıvı soğutma işinizi daha iyi görecektir iyi bir sıvı soğutma almak için başka konu açın veya bir bilen varsa öneride bulunsun.

Sıvı soğutma maliyeti biraz daha fazla olduğu için pek fazla tercih etmeyi düşünmüyorum ama. Önereceğiniz başka bir şey var mıdır?

İyi değil R5 5500 alınmaz ve gidip de hayatta Twitch'de sahte bit alan adamın hazırladığı sisteme 1 lira bile vermem.

Twitch'de bit olaylarında adı çıkmış olabilir ama sonuçta adamı evime almıyorum ve işlemciyi de arttırdım zaten varsa başka öneriniz önerilere açığım.

Sıvı soğutma maliyeti biraz daha fazla olduğu için pek fazla tercih etmeyi düşünmüyorum ama. Önereceğiniz başka bir şey var mıdır?

Twitch'de bit olaylarında adı çıkmış olabilir ama sonuçta adamı evime almıyorum ve işlemciyi de arttırdım zaten varsa başka öneriniz önerilere açığım.

Başka bir şey yok sadece kule tipi hava soğutma alman gerekecek onu da yeni bir konu açıp bilen kişilerden yanıt bekleyebilirsin şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın güzel sistem oldu.

Başka bir şey yok sadece kule tipi hava soğutma alman gerekecek onu da yeni bir konu açıp bilen kişilerden yanıt bekleyebilirsin şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın güzel sistem oldu.

Yardımların için teşekkür ederim iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı