Çok uzun bir süredir çektiğim bir sorun var 0xc000007b hatasından dolayı çoğu oyun veya programı açamamaktayım. Aşağıya bir oyunun Process Monitor raporunu bıraktım. Aslında nedenini biraz tahmin edebiliyorum. Bilgisayarı ilk aldığım zamanlar pek bilgim yokken DLL'ler ile bir şeyler yapmıştım ama hangi DLL'di hatırlamıyorum. Sistemin Windows 10 64 Bit ihtiyacınız olursa diğer özellikleri de bırakırım.
Önceden kurduğunuz DirectX aracıyla aynı bu araç. Dilerseniz Denetim Masası'ndan kaldırdıktan sonra tekrardan indirdiğiniz aracı tekrar kullanabilirsiniz. Sonucu tekrar belirtirsiniz artık.
Not: Tarayıcınızda çıkacak çoklu indirmeye izin ver bildirimine izin vermeyi unutmayın. İndirilecek tüm paketleri kurmayı unutmayın.
Ayrıca Avast'ı da kaldırın. Farklı bir Anti-Virüs yazılımı ya da direkt olarak Windows Defender'ı kullanabilirsiniz. Sorun çözülürse belirtirseniz sevinirim.
Dediklerinizi yaptım ve bunlar zaten önceden de uyguladığım adımlardı, hatta çok kez yaptım fakat sonuç yine aynı. Hata verilmeler devam ediyor. Şu anda Avast kullanmıyorum Windows'un kendi Defender'ı aktif durumda. İsterseniz daha güncel bir LogFile dosyası da paylaşabilirim.
Neden güncel olmayan bir dosyayı paylaşmadınız ki o hâlde? Lütfen güncel dosya oluşturup paylaşın. Ayrıca sizden ricam ProcMon raporlamasını hata penceresini kapatana kadar bitirmeyin. Hata penceresini kapadıktan sonra raporlamayı da durdurabilirsiniz.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Mount and Blade de alıyorum aynı zamanda metro serisi mafya serisi gibi oyunlarda da almaktayım. Normalde çalışıyordu hepsi sonra hepsi birden bu hatayı vermeye başladı.
Mount and Blade de alıyorum aynı zamanda metro serisi mafya serisi gibi oyunlarda da almaktayım. Normalde çalışıyordu hepsi sonra hepsi birden bu hatayı vermeye başladı.