Çözüldü Metro 2033 açılırken kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyunu Steam'den ücretsiz şekilde elde ettim. Oyunu indirdim, açılmadan kapanıyor. Windows sürümüm günceldir. Steam'den doğrulama da yapsam düzelmiyor.

Eren'in bahsettiği site güvenilir bir site değil bildiğim kadarıyla. Ayrıca Nvidia'nın kendi sitesinden son sürümünü indirmek varken, neden böyle bir siteyi tercih etsin ki?

Eren'in bahsettiği site güvenilir bir site değil bildiğim kadarıyla. Ayrıca NVIDIA'nın kendi sitesinden son sürümünü indirmek varken, neden böyle bir siteyi tercih etsin ki?

Ben o siteden indirdim ve hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta oradan çoğu şeyi yükledim güvenilir bir sitedir.
Onu da indirdikten sonra açılırken kapanıyor.

Reset at.

Ben o siteden indirdim ve hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta oradan çoğu şeyi yükledim güvenilir bir sitedir.

Reset at.

Tekrar indiriyorum insin yapıp geri dönüş.

Reset at.

Sorunum çözülmüştür ayırıyetten oyunda çok adrenalin var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…