Metro oyunlarını daha yeni bitirdim ve çok sevdim. Exodus'un fiyatının fazla olması sebebiyle aklıma kitaplarını almak geldi. Metro 2033 kitabı nasıldır? Oyununu seven birisini tatmin eder mi yoksa belirli bir yerden sonra sıkar mı? Sürprizbozan olmadan anlatırsanız sevinirim.
Metro oyunlarını daha yeni bitirdim ve çok sevdim. Exodus'un fiyatının fazla olması sebebiyle aklıma kitaplarını almak geldi. Metro 2033 kitabı nasıldır? Oyununu seven birisini tatmin eder mi yoksa belirli bir yerden sonra sıkar mı? Sürprizbozan olmadan anlatırsanız sevinirim.
Eğer Xbox Game Pass'i ilk kez alacaksanız 5.90 TL'ye vereceğim linkten altında ''Game Pass ile dahil'' yazan oyunları bir ay boyunca oynayabilirsiniz, buna Exodus da dahil.
Xbox Game Pass Ultimate, düşük bir aylık ücret karşılığında konsol ve bilgisayar için yüzlerce yüksek kaliteli oyun, çok oyunculu çevrimiçi konsol oyunu ve EA Play üyeliği içerir. Arkadaşlarınızla birlikte oynayın ve bir sonraki favori oyununuzu keşfedin. Aşağıdan daha fazla bilgi edinin...