Çözüldü Metro 2033 "PhysXLoader.dll bulunamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ShortyX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu gece bir oyun indireyim dedim mükemmel internetim ile ve karşıma şöyle bir hata çıktı. Oyunu indirdikten sonra oyunu açmaya çalıştım ve şöyle bir hata aldım.
Çözümü nedir?

1615627475724.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çok uğraştım ve şöyle bir çözüm buldum.
Ben önce PhysX i internetten indirip dosya içine atıp çalıştırmayı denedim. Fakat bu oyunu çalıştırmayacak büyük ihtimal. Çalışmayı durdurdu hatası verecek. Eğer böyle bir şey yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız onu oyun dosyası içinden silin. Daha sonra PhysX yazıp google'a, nvidia nın orjinal sitesi çıkması lazım karşınıza tıklayıp indirin. Bilgisayarınıza kurulumu gercekleştirdikten sonra oyuna girsenizde yine PhysX bulunamadı diyecek. Acele etmeyin. Oyunun yerel dosyalarından İnstall adlı dosyaya girin ordan vcredist adlı uygulamayı ardından PhysX adlı uygulamayı indirin. Bitmedi, daha sonra DirectX adlı dosyaya girin DXSETUP adlı uygulamayı da indirin. Ardından bilgisayarınızı tekrar başlatın ve oyuna giriş yapın...

Ben çok uğraştım ve şöyle bir çözüm buldum.
Ben önce PhysX'i internetten indirip dosya içine atıp çalıştırmayı denedim. Fakat bu oyunu çalıştırmayacak büyük ihtimal. Çalışmayı durdurdu hatası verecek. Eğer böyle bir şey yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız onu oyun dosyası içinden silin. Daha sonra PhysX yazıp Google'a, NVIDIA'nın orijinal sitesi çıkması lazım karşınıza tıklayıp indirin. Bilgisayarınıza kurulumu gercekleştirdikten sonra oyuna girsenizde yine PhysX bulunamadı diyecek. Acele etmeyin. Oyunun yerel dosyalarından install adlı dosyaya girin oradan vcredist adlı uygulamayı ardından PhysX adlı uygulamayı indirin. Bitmedi, daha sonra DirectX adlı dosyaya girin dxsetup adlı uygulamayı da indirin. Ardından bilgisayarınızı tekrar başlatın ve oyuna giriş yapın...

Bende de aynı sorun var. Benim sistemim AMD. Bu programı indirsem bir sorunla karşılaşır mıyım?

PhysX'i kurdum düzeldi. Sizde kurun ve PC'ye restart attıktan sonra çalıştırın. Açılıyor.
Amd PhysX desteklemiyor diye biliyorum ama oyunu açman için physX gerekli. Oyun dosyalarından physX i indirin. Aynı sorun devam ederse veyahut 'Metin' diye bir yazı çıkarsa physX i nvidia orjinal sitesinden indirin. Sanırım arkadaş yorumunda linki vermiş. Onu kurup pc i yeniden başlatırsanız açılır. Kurduktan sonra Pc yi yeniden başlatmanız önemli. Yine olmaz ise oyun dosyaları içinde grafik ayarlama uygulaması var. Ona girip PhysX i kapatırsanız açılabilir. Grafik ayarlama uygulaması oyun dosyaları içinde adı metro2033benchmark.

AMD PhysX desteklemiyor diye biliyorum ama oyunu açman için PhysX gerekli. Oyun dosyalarından PhysX'i indirin. Aynı sorun devam ederse veyahut 'metin' diye bir yazı çıkarsa PhysX'i NVIDIA orijinal sitesinden indirin. Sanırım arkadaş yorumunda linki vermiş. Onu kurup PC i yeniden başlatırsanız açılır. Kurduktan sonra PC'yi yeniden başlatmanız önemli. Yine olmaz ise oyun dosyaları içinde grafik ayarlama uygulaması var. Ona girip PhysX'i kapatırsanız açılabilir. Grafik ayarlama uygulaması oyun dosyaları içinde adı metRO2033BEnchmark.

Full AMD sistem kullanıyorum oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı