Çözüldü Metro 2033 physxloader.dll hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
Metro 2033 oyununa girerken phsyxloader.dll hatası alan arkadaşların yapması gereken şey şudur. physxloader.dll Dosyası indir - physxloader.dll hatası Bu sayfadan dll dosyasını alıp oyunun bulunduğu klasöre kopyalamaları yeterlidir. Eğer bu sorununuzu çözmez ise, Bilgisayarım/Yerel Disk (C)/Windows/System32 dosyasının içerisine kopyalamak ve bilgisayarı yeniden başlatmak. Eğer sorununuz hala devam ediyor ise buradan dosyayı indirip kurmalısınız. Hala çözülmez ise camdan atlayın.

Bu bir tek Metro 2033 oyununda geçerli değildir. Eğer oyunda tıklarken sonunda ******.dll yazan yani DLL uzantılı bir hata alıyorsanız DLL'nin ismini yazarak Download your missing .dll files - DLL-files.com bu sayfadan bütün DLL'leri indirebilirsiniz.

DLL sitelerinden DLL indirlmesi pek tavsiye edilmez. Bunun nedeni DLL dosyalarının sürümlerinin olmasıdır. Bu sitelerdeki DLL sürümlerinin ne olduğu belli değildir. Bu bağlamda yanlış bir DLL indirerek sistemi çorba edebilirsiniz.

Yapmanız gereken şudur, DLL dosyasının adını yazıp araştırırsınız. Ardından dosyanın kaynağını öğrenirsiniz. Mesela yukarıdaki örnekte verilen TAMİndir bağlantısını sildim ve yerine nVidia bağlantısı verdim. Zira DLL dosyasının kaynağı nVidia'nın PhysX yazılımı. Bu bağlamda dosyayı kaynağından indirmek gerek.

Bunu nereden çıkardın yahu Ben 3 yıl kullandım işletim sistemini ve DLL konusunda sıkıntım olmadı diyebilirim... Eğer eksik DLL varsa bu işletim sisteminin değil, o programın suçudur. Her program, ihtiyaç duyduğu DLL dosyalarını beraberinde getirmeli ve sistemin ilgili yerlerine kuracak Setup dosyalarını kurulumu esnasında tetiklemelidir.

Hayır ben Sistem 32 deki dll dosyalarından bahsediyorum. Şimdiye kadar 10 farklı yerde Windows 7 Ultimete attırdıysam hepsinde eksik dll. Orijinal işletim sistemi dahil.

Ultimate dışında bütün Windows 7 sürümlerini kullandım hiç birinde sorun yaşamadım.

Kullandığın DVD'de ya da kurduğun programda bir sorun var o zaman. Microsoft DLL dosyalarını eksik koyacak kadar aptal bir firma değil Ve ben 3 yıldır Ultimate kullanıyorum ki Ultimate bütün özelliklerin açık olduğu sürümdür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…