Metro 2033 Redux açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 7

Sayslowman

Decapat
Arkadaşlar merhaba bende diğer herkes gibi Epic Games'te ücretsiz olan metro 2033 Redux'ı hesabıma ekledim ve indirdim. Oyunu açmaya çalıştığımda hata verdi: "Sistem gereksinimleri karşılanmıyor" diye. Yine de çalıştır dediğimde metro 2033 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Benim sistemim:
Intel Core'i5.
AMD Radeon HD 4350 (anlamsız bir şekilde driver yüklediğimde 4450 oluyor)
4 GB RAM.

Oyunu istediği minimum sisteme bakarsanız karşıladığını görürsünüz. Benim ekran kartım direcxt 10.1. ama oyun direcxt 11 veya 10 istiyor açması gerek. Lütfen çözer misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba bende diğer herkes gibi Epic Games'te ücretsiz olan metro 2033 Redux'ı hesabıma ekledim ve indirdim. Oyunu açmaya çalıştığımda hata verdi: "Sistem gereksinimleri karşılanmıyor" diye. Yine de çalıştır dediğimde metro 2033 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Benim sistemim:
Intel Core'i5.
AMD Radeon HD 4350 (anlamsız bir şekilde driver yüklediğimde 4450 oluyor)
4 GB RAM.

Oyunu istediği minimum sisteme bakarsanız karşıladığını görürsünüz. Benim ekran kartım direcxt 10.1. ama oyun direcxt 11 veya 10 istiyor açması gerek. Lütfen çözer misiniz?

Redux sürümünü PC'niz kaldıramayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı