Çözüldü Metro 2033 Redux askerler saldırmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Necmi22

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
Zotac RTX 3060 Ti
İşlemci
Ryzen 7
Merhaba. Bugün oyunu açtım ve trenin altında gittiğimiz bölümü oynadım. Hapishanedeki adamları kurtardım. Kanalizasyona indim ve cıktım. Simdi tekrar girdigimde ilerlerdim fakat ilerideki askerleri ne ben oldurebiliyirum ne de onlar beni olduruyor. Ben onlara vuruyorum yara izleri cıkıyor fakat hiçbir şey olmuyor. Bunu nasıl cozebilirim acaba?

Çözüm
Bug olmuştur zaten oyun sorunlu. Ya en yakın saveden tekrardan oynayacaksınız ya da o bölümü o şekilde geçeceksiniz. Muhtemelen ilerideki bölümlerde askerler normale döner.
Bug olmuştur zaten oyun sorunlu. Ya en yakın saveden tekrardan oynayacaksınız ya da o bölümü o şekilde geçeceksiniz. Muhtemelen ilerideki bölümlerde askerler normale döner.

Çözüm
En yakın saveyi denedim olmadı. Askerlerin arasından oylece kosarak ilerledim duzeldi. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…