Metro 2033 Redux Ekran Titreme

ŞişkoBardak

Megapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar videoda da gördüğünüz gibi ekranda bir takılma yaşıyorum. Sürekli olmasa da genellikle oluyor ve bu benim oyun oynama zevkimi bayağı bir alıyor. Bilgisayar özelliklerim aşağıda belirtmiş olduğum gibi. Oyunda SSAA açık değil. Normalde monitörümde FreeSync desteği var ama belki oda yapıyor olabilir diye onu da kapattım sorun yine de düzelmedi. Sebebi nedir sizce?
  • İşlemci: Intel i5 7600K
  • Ekran Kartı: ASUS STRİX AMD RX 580 8 GB
  • RAM: Corsair 2x8 16 GB 3000 MHz
  • Monitör: AOC G2460PF

Hocam Sürücüden değilde Monitörden FreeSync’yi kapatın. (TİTREME İÇİN) Ayrıca Anti-Lag açıksa kapatın (MOUSE TAKILMASI İÇİN). Beta sürümü Sürücü kullanıyorsanız böyle problemler olabiliyor. Ben 19.9.3’e güncelledim Driver’i. Bazen Ses bozuk geliyor. (AMD SES SÜRÜCÜSÜ VAR ONDAN DOLAYI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.)

Hocam ayrıca bende de FreeSync monitör ve RX570 var. İnan FreeSync kullanmıyorum. Monitörden Hz Ayarını açtım sürekli dalgalanıyordu. 144’den 50’ye kadar düşüyordu. 100FPS aldığımda bile görüntü 40FPS gibi oluyodu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı