ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Yama kuracağım oyunun Exe'si yok. Steam'den indirdim.
Çözüm M M metevelioglu 24 Temmuz 2023 Bu bilgisayar > (oyunun olduğu disk) > Program Dosyaları 86 > Steam > steamapps > common > Metro gir orada çıkar.
Bu bilgisayar > (oyunun olduğu disk) > Program Dosyaları 86 > Steam > steamapps > common > Metro gir orada çıkar.
M metevelioglu Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #2 Steam'de kütüphaneden oyuna sağ tık > özelliklerden > yüklü dosyalar >dosya bütünlüğünü doğrulaya tıkla. Artı 0 Eksi
Steam'de kütüphaneden oyuna sağ tık > özelliklerden > yüklü dosyalar >dosya bütünlüğünü doğrulaya tıkla.
KS KS ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 metevelioglu dedi: Steam'de kütüphaneden oyuna sağ tık > özelliklerden > yüklü dosyalar >dosya bütünlüğünü doğrulaya tıkla. Genişletmek için tıkla... Bunu yapınca save gider mi? Artı 0 Eksi
metevelioglu dedi: Steam'de kütüphaneden oyuna sağ tık > özelliklerden > yüklü dosyalar >dosya bütünlüğünü doğrulaya tıkla. Genişletmek için tıkla... Bunu yapınca save gider mi?
M metevelioglu Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #4 Hayır Steam Cloud her zaman tutar kayıtlarını. Bu zaten bir şey silmez sadece dosyalarını doğrular Artı 0 Eksi
KS KS ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #5 metevelioglu dedi: Hayır Steam Cloud her zaman tutar kayıtlarını. Bu zaten bir şey silmez sadece dosyalarını doğrular. Genişletmek için tıkla... Doğruladı başarıyla. Artı 0 Eksi
metevelioglu dedi: Hayır Steam Cloud her zaman tutar kayıtlarını. Bu zaten bir şey silmez sadece dosyalarını doğrular. Genişletmek için tıkla... Doğruladı başarıyla.
M metevelioglu Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #6 Açıldı mı? Artı 0 Eksi
KS KS ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #7 metevelioglu dedi: Açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam exeyi bulmam lazım ama yok hangi konumda bulamadım. metevelioglu dedi: Açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Yama da bir tuşa bastım kendi arıyor şu an. Artı 0 Eksi
metevelioglu dedi: Açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam exeyi bulmam lazım ama yok hangi konumda bulamadım. metevelioglu dedi: Açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Yama da bir tuşa bastım kendi arıyor şu an.
M metevelioglu Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #8 Bu bilgisayar > (oyunun olduğu disk) > Program Dosyaları 86 > Steam > steamapps > common > Metro gir orada çıkar. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu bilgisayar > (oyunun olduğu disk) > Program Dosyaları 86 > Steam > steamapps > common > Metro gir orada çıkar.
KS KS ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #9 metevelioglu dedi: Bu bilgisayar > (oyunun olduğu disk) > program dosyaları 86 > Steam > steamapps > common > metro gir orada çıkar. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Artı 0 Eksi
metevelioglu dedi: Bu bilgisayar > (oyunun olduğu disk) > program dosyaları 86 > Steam > steamapps > common > metro gir orada çıkar. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.