Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #51 370728 dedi: Bozuyordu tabii ki de geriliyordum hala hele loot yaparken kafasını pencerden çıkarınca. Genişletmek için tıkla... Yav orada loot yapılmaz.
370728 dedi: Bozuyordu tabii ki de geriliyordum hala hele loot yaparken kafasını pencerden çıkarınca. Genişletmek için tıkla... Yav orada loot yapılmaz.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 30 Kasım 2020 #52 Aserd dedi: Yav orada loot yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Bitti oyun, 2 tane son varmış duyduğuma göre. Füzeli olan iyi mi kötü mü?
Aserd dedi: Yav orada loot yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Bitti oyun, 2 tane son varmış duyduğuma göre. Füzeli olan iyi mi kötü mü?
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #53 Tebrikler, kötü sona ulaştınız ama üzülmeyin oyunun kabul ettiği Canon son bu zaten. İkinci oyuna bu sondan devam edeceksiniz.
Tebrikler, kötü sona ulaştınız ama üzülmeyin oyunun kabul ettiği Canon son bu zaten. İkinci oyuna bu sondan devam edeceksiniz.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 30 Kasım 2020 #54 Aserd dedi: Tebrikler, kötü sona ulaştınız ama üzülmeyin oyunun kabul ettiği Canon son bu zaten. İkinci oyuna bu sondan devam edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Last Light Redux'a başlıyacağım şimdi hadi hayırlısı. Gene o Dark one var mı? Ve daha mı gerici/korkutucu?
Aserd dedi: Tebrikler, kötü sona ulaştınız ama üzülmeyin oyunun kabul ettiği Canon son bu zaten. İkinci oyuna bu sondan devam edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Last Light Redux'a başlıyacağım şimdi hadi hayırlısı. Gene o Dark one var mı? Ve daha mı gerici/korkutucu?
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #55 Aserd dedi: Tebrikler, kötü sona ulaştınız Genişletmek için tıkla... 370728 dedi: Last Light Redux'a başlıyacağım şimdi hadi hayırlısı. Gene o Dark one var mı? Ve daha mı gerici/korkutucu? Genişletmek için tıkla... Oyunun hemen başında onlara ne olduğunu öğreneceksin bu yüzden spoiler vermeyeyim boşuna Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kaçırdığın müzikte burada işte,baya iyi.
Aserd dedi: Tebrikler, kötü sona ulaştınız Genişletmek için tıkla... 370728 dedi: Last Light Redux'a başlıyacağım şimdi hadi hayırlısı. Gene o Dark one var mı? Ve daha mı gerici/korkutucu? Genişletmek için tıkla... Oyunun hemen başında onlara ne olduğunu öğreneceksin bu yüzden spoiler vermeyeyim boşuna Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kaçırdığın müzikte burada işte,baya iyi.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 30 Kasım 2020 #56 Aserd dedi: Oyunun hemen başında onlara ne olduğunu öğreneceksin bu yüzden spoiler vermeyeyim boşuna Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kaçırdığın müzikte burada işte,baya iyi. Genişletmek için tıkla... 2014 yılında çıkmış bir oyunun bu kadar iyi olması...
Aserd dedi: Oyunun hemen başında onlara ne olduğunu öğreneceksin bu yüzden spoiler vermeyeyim boşuna Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kaçırdığın müzikte burada işte,baya iyi. Genişletmek için tıkla... 2014 yılında çıkmış bir oyunun bu kadar iyi olması...
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #57 Oyunun yılı değil, yapılırken ki duyguların güçlü olması onu iyi yapar. Yoksa Ubisoft her yıl yirmi tane oyun çıkarıyor.
Oyunun yılı değil, yapılırken ki duyguların güçlü olması onu iyi yapar. Yoksa Ubisoft her yıl yirmi tane oyun çıkarıyor.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 30 Kasım 2020 #58 Aserd dedi: Oyunun yılı değil, yapılırken ki duyguların güçlü olması onu iyi yapar. Yoksa Ubisoft her yıl yirmi tane oyun çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirdim ama kolumuzdaki saatin ne işe yaradığını hala anlamadım.
Aserd dedi: Oyunun yılı değil, yapılırken ki duyguların güçlü olması onu iyi yapar. Yoksa Ubisoft her yıl yirmi tane oyun çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirdim ama kolumuzdaki saatin ne işe yaradığını hala anlamadım.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #59 Şu an saat kaçsa onu gösteriyor saat,oyunun başındaki spartan ya da survivor seçimine göre değişiyor.
Şu an saat kaçsa onu gösteriyor saat,oyunun başındaki spartan ya da survivor seçimine göre değişiyor.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 30 Kasım 2020 #60 Aserd dedi: Şu an saat kaçsa onu gösteriyor saat, oyunun başındaki spartan ya da survivor seçimine göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Zamanın %90'ı yeraltında geçtiği için zamanın bir önemi yok. Ben onu maskenin filtresinin durumunu sanıyordum.
Aserd dedi: Şu an saat kaçsa onu gösteriyor saat, oyunun başındaki spartan ya da survivor seçimine göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Zamanın %90'ı yeraltında geçtiği için zamanın bir önemi yok. Ben onu maskenin filtresinin durumunu sanıyordum.