Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #11 Mitsuki dedi: Sorunsuzdu teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Birşey değil her zaman. Paul Walker dedi: Bu arada arkadaşın attığı site CoD MW3'un Türkçe yamasını yapan sitedir. Genişletmek için tıkla... Baya eserleri var o sitenin galiba kapanıcak yakında öyle haberler aldım.
Mitsuki dedi: Sorunsuzdu teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Birşey değil her zaman. Paul Walker dedi: Bu arada arkadaşın attığı site CoD MW3'un Türkçe yamasını yapan sitedir. Genişletmek için tıkla... Baya eserleri var o sitenin galiba kapanıcak yakında öyle haberler aldım.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #12 Clemandtime dedi: Bir şey değil her zaman. Bayağı eserleri var o sitenin galiba kapanacak yakında öyle haberler aldım. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi hatırladım başka bir konuda yazmışlardı. Hayirlisi. Kurunca olursa buraya yazarsanız sevinirim. Son düzenleme: 15 Kasım 2021
Clemandtime dedi: Bir şey değil her zaman. Bayağı eserleri var o sitenin galiba kapanacak yakında öyle haberler aldım. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi hatırladım başka bir konuda yazmışlardı. Hayirlisi. Kurunca olursa buraya yazarsanız sevinirim.
Mitsuki Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #13 Paul Walker dedi: Bu arada arkadaşın attığı site CoD MW3'un Türkçe dublajini yapan sitedir. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim bu arada oyun cidden güzelleşti türkçe yama sayesinde. Paul Walker dedi: Bende şimdi hatırladım başka bir konuda yazmışlardı. Hayirlisi. Kurunca olursa buraya yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kurdum oyunumu oynadım bugünlük yeterli geldi teşekkür ederim tekrardan Kurduktan sonra malwarebytes ile bir güzel taradım sorunsuz bir şekilde güvenebilirsiniz Dosya Ekleri unknown.png 26,1 KB · Görüntüleme: 39
Paul Walker dedi: Bu arada arkadaşın attığı site CoD MW3'un Türkçe dublajini yapan sitedir. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim bu arada oyun cidden güzelleşti türkçe yama sayesinde. Paul Walker dedi: Bende şimdi hatırladım başka bir konuda yazmışlardı. Hayirlisi. Kurunca olursa buraya yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kurdum oyunumu oynadım bugünlük yeterli geldi teşekkür ederim tekrardan Kurduktan sonra malwarebytes ile bir güzel taradım sorunsuz bir şekilde güvenebilirsiniz