Metro 2033 Redux mode not supported hatası

Makaleler
2
Hepsini değil, C++ 2015 X86'yı kaldırabilirsiniz. Linkteki X86'yı kurun sonra. Oyunlar bozulmaz, merak etmeyin :)

Hocam oyunu kurdum ama şimdi de oyunun başını kasmadan, donmadan, takılmadan, izleyebilmeme rağmen oyun başlar başlamaz atıyor. Oyunu açtığımda güvenli modda açılsın mı diyor. Onu evet dedim, hayır dersem bir şey olur mu? Ve biliyorsanız oyunun Türkçe yaması var mı?

Edit: Oyunu güvenli mod dışında açınca monitörün menüsünde mode not supported yazıyor.

Safe mode uyarısını bu işlemlerden sonraki ilk açma denemenizde mi aldınız, sonradan mı? Hatayı aldığınız sistem imzanızdaki mi?

13 yıllık emektar:
İşlemci: E6300(2.8 GHz ama 3.2 GHz o.c li) Anakart MSI 775 pin anakart
RAM 2x2 600 MHz RAM Ekran kartı: HD 4300/4500 series HDD: 300 GB'lik 13 Yıllık 3 bad sectorlü bir HDD

Safe mode uyarısını bu işlemlerden sonraki ilk açma denemenizde mi aldınız, sonradan mı? Hatayı aldığınız sistem imzanızdaki mi?

13 yıllık emektar:
İşlemci: E6300(2.8 GHz ama 3.2 GHz o.c li) anakart MSI 775 pin anakart.
RAM 2x2 600 MHz RAM Ekran kartı: HD 4300/4500 series HDD: 300 GB'lik 13 yıllık 3 bad sectorlü bir HDD.

İlk açtığımda almadım uyarı, dediğim gibi mode not supported yazdı. Sonradan geldi seçme hakkı.

Ekran kartınızın tam modelini belirtmemişsiniz ancak bu seride sanırım DX11 desteği yok, 10 var. Sistemi yeniden başlatın, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Sonra başlatma seçeneklerine -d3dx10 yazın. Oyunu öyle açmayı deneyin.

Son düzenleme:
Ekran kartınızın tam modelini belirtmemişsiniz ancak bu seride sanırım DX11 desteği yok, 10 var. Sistemi yeniden başlatın, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Sonra başlatma seçeneklerine -d3dx10 yazın. Oyunu öyle açmayı deneyin.

Başlıktaki DLL hatası çözüldü bu arada, değil mi?

Oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum. Tam modeli bu, 4300/4500 series diye geliyor.

Tam modeli bu olmamalı, HD 4300 ve 4500 diye ayrı ayrı ekran kartı serileri var. Bu serilerde de farklı modeller var. Kutusu falan duruyorsa oradan bakın, bana niyeyse HD 4550 gibi geldi ama emin olalım.

Kutusu veya bir bilen yoksa ekran kartının arkasının fotoğrafını paylaşın. Orada bir etiket ve kod olmalı, oradan bulabiliriz. Sürücü sorunu olduğunu düşünüyorum.

Tam modeli bu olmamalı, HD 4300 ve 4500 diye ayrı ayrı ekran kartı serileri var. Bu serilerde de farklı modeller var. Kutusu falan duruyorsa oradan bakın, bana niyeyse HD 4550 gibi geldi ama emin olalım.

Kutusu veya bir bilen yoksa ekran kartının arkasının fotoğrafını paylaşın. Orada bir etiket ve kod olmalı, oradan bulabiliriz. Sürücü sorunu olduğunu düşünüyorum.

Tam olarak böyle hocam kutusu yok ne yazık ki.

1613403574546.png

Tam olarak böyle hocam kutusu yok ne yazık ki.

1613403574546.png

Arkasında bir tane HDMI bir tane VGA ve bir tanede bilmediğim nokta nokta girişli iki sıra şeklinde ve dikdörtgen gibi noktalı girişi olan girişler var.

Sorununuzu çözeyim ekran kartı modeliniz HD 4350 olmalı.

HD 4350'nin donanım kimliği:
PCI\VEN_1002&DEV_954F&SUBSYS_02741043&REV_00

Hocam onu ben nereden karşılaştıracağımı söylerseniz sevinirim.

Aşağıdaki rehberde yer alıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı