S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 26 Kasım 2020 #1 Oyunu oynarken MSI Afterburner çalışmıyor; kısayolla aktif etmeyi denedim, oyunu Steam üzerinden oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
Oyunu oynarken MSI Afterburner çalışmıyor; kısayolla aktif etmeyi denedim, oyunu Steam üzerinden oynuyorum.
Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 26 Kasım 2020 #2 Düşük FPS'mi alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 26 Kasım 2020 #3 Rebellion_47 dedi: Düşük FPS'mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ne alaka. Artı 0 Eksi
Nashtic Centipat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Aincrad 26 Kasım 2020 #4 Bazı oyunlarda üçüncül yazılımları engelleme muhabbeti olabiliyor CSde olduğu gibi. Belki ondan dolayı kaynaklanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Bazı oyunlarda üçüncül yazılımları engelleme muhabbeti olabiliyor CSde olduğu gibi. Belki ondan dolayı kaynaklanıyor olabilir.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Kasım 2020 #5 Salih_Emre dedi: Oyunu oynarken MSI Afterburner çalışmıyor; kısayolla aktif etmeyi denedim, oyunu Steam üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... O oyun biraz sıkıntılı hocam. En son baktığımda alt-Tab ve Windows tuşu çalışmıyordu oyun sırasında. Bende PC üzerindeki Nitrosense tuşuyla geçiyordu masaüstüne ya da CTRL*alt*delete. Artı 0 Eksi
Salih_Emre dedi: Oyunu oynarken MSI Afterburner çalışmıyor; kısayolla aktif etmeyi denedim, oyunu Steam üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... O oyun biraz sıkıntılı hocam. En son baktığımda alt-Tab ve Windows tuşu çalışmıyordu oyun sırasında. Bende PC üzerindeki Nitrosense tuşuyla geçiyordu masaüstüne ya da CTRL*alt*delete.
Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 26 Kasım 2020 #6 Salih_Emre dedi: Ne alaka. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburne FPS değerlerini kontrol etmeyecek misiniz? Artı 0 Eksi
Salih_Emre dedi: Ne alaka. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburne FPS değerlerini kontrol etmeyecek misiniz?
KS KS S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 26 Kasım 2020 #7 Rebellion_47 dedi: MSI Afterburn'e FPS değerlerini kontrol etmeyecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık ve kullanım değerleri için kullanacağım Steam zaten FPS gösteriyor. Artı 0 Eksi
Rebellion_47 dedi: MSI Afterburn'e FPS değerlerini kontrol etmeyecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık ve kullanım değerleri için kullanacağım Steam zaten FPS gösteriyor.
Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 26 Kasım 2020 #8 Salih_Emre dedi: Sıcaklık ve kullanım değerleri için kullanacağım Steam zaten FPS gösteriyor. Genişletmek için tıkla... peki neden? Artı 0 Eksi
Salih_Emre dedi: Sıcaklık ve kullanım değerleri için kullanacağım Steam zaten FPS gösteriyor. Genişletmek için tıkla... peki neden?
KS KS S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 26 Kasım 2020 #9 Nashtic dedi: Bazı oyunlarda üçüncül yazılımları engelleme muhabbeti olabiliyor CS'de olduğu gibi. Belki ondan dolayı kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner oyunda çalışıyor baktım. Rebellion_47 dedi: Peki neden? Genişletmek için tıkla... Merak ediyorum. Artı 0 Eksi
Nashtic dedi: Bazı oyunlarda üçüncül yazılımları engelleme muhabbeti olabiliyor CS'de olduğu gibi. Belki ondan dolayı kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner oyunda çalışıyor baktım. Rebellion_47 dedi: Peki neden? Genişletmek için tıkla... Merak ediyorum.
Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 26 Kasım 2020 #10 Salih_Emre dedi: MSI Afterburner oyunda çalışıyor baktım. Merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 2033'ü bu tür şeylerden uzak ve rahat kafayla oynamanı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Salih_Emre dedi: MSI Afterburner oyunda çalışıyor baktım. Merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 2033'ü bu tür şeylerden uzak ve rahat kafayla oynamanı tavsiye ederim.