GrandST Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 135 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #1 Oyunu indirimdeyken almıştım, oynuyorum. Oto save alıyor ama manuel kaydetme yok. Ayarlara falan baktım bulamadım, bilenler yardım edebilir mi?
Oyunu indirimdeyken almıştım, oynuyorum. Oto save alıyor ama manuel kaydetme yok. Ayarlara falan baktım bulamadım, bilenler yardım edebilir mi?
Hhqqqwz Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 ESC'ye bastıktan sonra quick save olması lazım Artı 0 Eksi
ersENes Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #3 GrandST dedi: Oyunu indirimdeyken almıştım, oynuyorum. Oto save alıyor ama manuel kaydetme yok. Ayarlara falan baktım bulamadım, bilenler yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattım ama manuel kayıt var mı bulabildiniz mi Artı 0 Eksi
GrandST dedi: Oyunu indirimdeyken almıştım, oynuyorum. Oto save alıyor ama manuel kaydetme yok. Ayarlara falan baktım bulamadım, bilenler yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattım ama manuel kayıt var mı bulabildiniz mi
KS KS GrandST Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 135 Çözümler 1 31 Mayıs 2024 #4 ersENes dedi: Hocam konuyu hortlattım ama manuel kayıt var mı bulabildiniz mi Genişletmek için tıkla... Yok ya bulamadım. Artı 0 Eksi
ersENes dedi: Hocam konuyu hortlattım ama manuel kayıt var mı bulabildiniz mi Genişletmek için tıkla... Yok ya bulamadım.