Steam Metro 2033 Redux satın al butonu yok

564729

Decapat
Selam, 2 3 gün önce "Metro 2033 Redux" isimli oyunu 31 TL'ye satın almıştım. 1 2 gün sonra ise oyun 4,60 TL'ye düştü ve iade edip tekrar almak istedim, ancak oyunu satın almak için girdiğimde "sepete ekle" butonu yoktu. Bunun sebebi nedir acaba?

Evet sanırım bu son 11 TL'den düşük oyun alınmayacak olayından sonra Steam'de bir hata oldu zamanında 3 4 liraya aldığım oyunlarda satın alma butonu yok.

Hocam oyunlara alt limit sınırı gelmişti indirimli en düşük 5.50₺ diye hatırlıyorum ondan kaynaklı olabilir.

Evet bende de yok şu an.

Hocam oyunlara alt limit sınırı gelmişti indirimli en düşük 5.50₺ diye hatırlıyorum ondan kaynaklı olabilir.

Bende ondan dolayı olabileceğini düşündüm ancak yani oyunun orijinal fiyatı değil ki indirimli fiyatı ne saçma iş yapıyorsunuz arkadaşım.

Yeni Steam potikasına göre indirimli fiyatı 5.50 lira ve indirimsiz fiyatı 11 lira aşağı olanlar oyunlar artık alınamayacak.

Yeni Steam potikasına göre indirimli fiyatı 5.50 lira ve indirimsiz fiyatı 11 lira aşağı olanlar oyunlar artık alınamayacak.

Direk indirim yapmasınlar o zaman tükürürüm yapacağınız işe saçmalıktan başka bir şey değil hem oyunu indirimle 5 TL altına düşürüyorsun hem de satın almayı yasaklıyorsun. İnsan billur mu geçiyorsun kardeşim der yani buna.

İndirim zamanı politika uygulanmaya başlandığı için olabilir. Fiyatlar güncellendiği zaman düzelir. Bu da indirimler bittikten sonra demek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…