Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, Metro 2033 Redux Save dosyası arıyorum da pek anlayamadım, indireceğim save dosyasını nereye atacağım? Teşekkürler şimdiden. @Graiden Son düzenleme: 11 Ağustos 2021
Merhabalar, Metro 2033 Redux Save dosyası arıyorum da pek anlayamadım, indireceğim save dosyasını nereye atacağım? Teşekkürler şimdiden. @Graiden
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #2 Metomeister dedi: Merhabalar, Metro 2033 Redux Save dosyası arıyorum da pek anlayamadım, indireceğim save dosyasını nereye atacağım? Teşekkürler şimdiden. @Graiden Genişletmek için tıkla... Belgelerim>4A Games>Metro 2033 Redux. Artı 0 Eksi
Metomeister dedi: Merhabalar, Metro 2033 Redux Save dosyası arıyorum da pek anlayamadım, indireceğim save dosyasını nereye atacağım? Teşekkürler şimdiden. @Graiden Genişletmek için tıkla... Belgelerim>4A Games>Metro 2033 Redux.
KS KS Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #3 PeluşPenguen dedi: Belgelerim>4A Games>Metro 2033 Redux. Genişletmek için tıkla... Hangi sitedeki save dosyasını yüklemeliyim? Artı 0 Eksi
PeluşPenguen dedi: Belgelerim>4A Games>Metro 2033 Redux. Genişletmek için tıkla... Hangi sitedeki save dosyasını yüklemeliyim?
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 11 Ağustos 2021 #4 Metomeister dedi: Merhabalar, Metro 2033 Redux Save dosyası arıyorum da pek anlayamadım, indireceğim save dosyasını nereye atacağım? Teşekkürler şimdiden. @Graiden Genişletmek için tıkla... Belgeler-4A Games-Metro 2033 Redux Venisehi benden önce vermiş cevabı. Artı 0 Eksi
Metomeister dedi: Merhabalar, Metro 2033 Redux Save dosyası arıyorum da pek anlayamadım, indireceğim save dosyasını nereye atacağım? Teşekkürler şimdiden. @Graiden Genişletmek için tıkla... Belgeler-4A Games-Metro 2033 Redux Venisehi benden önce vermiş cevabı.
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #5 Metomeister dedi: Hangi sitedeki Save dosyasını yüklemeliyim? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin için şu an araştırdım ve bir Site buldum. Bulduğum sitedeki Save dosyasına baktığım da, son bölüme kadar oyunun oynandığını fark ettim. İsterseniz deneyebilirsiniz, her ihtimale karşı virüs taraması yapın yine de. Son düzenleme: 11 Ağustos 2021 Artı 1 Eksi
Metomeister dedi: Hangi sitedeki Save dosyasını yüklemeliyim? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin için şu an araştırdım ve bir Site buldum. Bulduğum sitedeki Save dosyasına baktığım da, son bölüme kadar oyunun oynandığını fark ettim. İsterseniz deneyebilirsiniz, her ihtimale karşı virüs taraması yapın yine de.