Z zackzeki Centipat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 16 24 Kasım 2019 #1 Xbox Game Pass ile Metro 2033 indirdim ve yama yapmaya çalıştım, ekte gözüken hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2019
Çözüm Hasan Gürlek 24 Kasım 2019 Xbox Game Pass oyunlarına türkçe yama yapılmıyor diye biliyorum. Microsoft'un tek salakça şeyi bu.
Rodeoin Hectopat Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #2 Muhtemelen kurulumu doğru yere yapmıyorsun. Türkçe yamanın senden istediği dizin ile kurmaya çalıştığın dizinin aynı olup olmadığını kontrol et. Artı 0 Eksi
Muhtemelen kurulumu doğru yere yapmıyorsun. Türkçe yamanın senden istediği dizin ile kurmaya çalıştığın dizinin aynı olup olmadığını kontrol et.
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #3 Xbox Game Pass oyunlarına türkçe yama yapılmıyor diye biliyorum. Microsoft'un tek salakça şeyi bu. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Z zackzeki Centipat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 16 24 Kasım 2019 #4 Rodeoin dedi: Muhtemelen kurulumu doğru yere yapmıyorsun. Türkçe yamanın senden istediği dizin ile kurmaya çalıştığın dizinin aynı olup olmadığını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim kurulumun yapıldığı yer doğru ve boş alana da sahibim Artı 0 Eksi
Rodeoin dedi: Muhtemelen kurulumu doğru yere yapmıyorsun. Türkçe yamanın senden istediği dizin ile kurmaya çalıştığın dizinin aynı olup olmadığını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim kurulumun yapıldığı yer doğru ve boş alana da sahibim