4 487218 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.007 Çözümler 6 8 Mart 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, Metro 2033 Redux oyununa Türkçe yama yapacağım. Bu siteden indirmeyi planlıyorum. Güvenli midir? Reklamlı link açmak istemiyorum. Bu site reklamsız veriyormuş sanırım.
Arkadaşlar merhaba, Metro 2033 Redux oyununa Türkçe yama yapacağım. Bu siteden indirmeyi planlıyorum. Güvenli midir? Reklamlı link açmak istemiyorum. Bu site reklamsız veriyormuş sanırım.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #2 Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net
Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 8 Mart 2023 #3 Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net
Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net
4 487218 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.007 Çözümler 6 8 Mart 2023 #4 Penetrator God dedi: Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Lawien dedi: Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Penetrator God dedi: Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Lawien dedi: Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam virüstotal sonucunda çıkan malwarebytes uyarısı nedir? Bir sorun teşkil eder mi? Son düzenleme: 8 Mart 2023
Penetrator God dedi: Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Lawien dedi: Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Penetrator God dedi: Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Lawien dedi: Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam virüstotal sonucunda çıkan malwarebytes uyarısı nedir? Bir sorun teşkil eder mi?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #5 487218 dedi: Teşekkür ederim. Hocam virüstotal sonucunda çıkan malwarebytes uyarısı nedir? Bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... False positive. Bilgisayarında virüs programı varsa onunla da taratabilirsin. Türkçe yamanın kaynağı bu site zaten güvenmezsen oradan indir: Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net
487218 dedi: Teşekkür ederim. Hocam virüstotal sonucunda çıkan malwarebytes uyarısı nedir? Bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... False positive. Bilgisayarında virüs programı varsa onunla da taratabilirsin. Türkçe yamanın kaynağı bu site zaten güvenmezsen oradan indir: Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net
4 487218 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.007 Çözümler 6 8 Mart 2023 #6 Penetrator God dedi: False positive. Bilgisayarında virüs programı varsa onunla da taratabilirsin. Türkçe yamanın kaynağı bu site zaten güvenmezsen oradan indir: Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... Yok hocam, indirdim. Defender bir problem bulmadı. Ancak uyarı biraz kafamı kurcaladı. Teşekkürler.
Penetrator God dedi: False positive. Bilgisayarında virüs programı varsa onunla da taratabilirsin. Türkçe yamanın kaynağı bu site zaten güvenmezsen oradan indir: Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... Yok hocam, indirdim. Defender bir problem bulmadı. Ancak uyarı biraz kafamı kurcaladı. Teşekkürler.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #7 487218 dedi: Yok hocam, indirdim. Defender bir problem bulmadı. Ancak uyarı biraz kafamı kurcaladı. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Defender pek güvenilmez ama ben de Kaspersky var o da virüs bulmamıştı.
487218 dedi: Yok hocam, indirdim. Defender bir problem bulmadı. Ancak uyarı biraz kafamı kurcaladı. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Defender pek güvenilmez ama ben de Kaspersky var o da virüs bulmamıştı.