bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #1 Selam Metro 2033 Redux için Türkçe yama arıyorum. Var mı güvenilir bildiğiniz güzel bir yama. Last light için önerirsenizde iyi olur. Elimdeki yamalar silindi
Selam Metro 2033 Redux için Türkçe yama arıyorum. Var mı güvenilir bildiğiniz güzel bir yama. Last light için önerirsenizde iyi olur. Elimdeki yamalar silindi
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.940 Makaleler 6 Çözümler 31 24 Ekim 2023 #2 Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net Ben Metro oyunlarını bu sitenin yamasıyla oynadım.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #3 @fushigurotoji teşekkür ederim. fushigurotoji dedi: Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net Ben metro oyunlarını bu sitenin yamasıyla oynadım. Genişletmek için tıkla... 2033 reduz yaması hangisi olacak Steam için? Epic Games diyor biri biri 2.0 diyor.
@fushigurotoji teşekkür ederim. fushigurotoji dedi: Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net Ben metro oyunlarını bu sitenin yamasıyla oynadım. Genişletmek için tıkla... 2033 reduz yaması hangisi olacak Steam için? Epic Games diyor biri biri 2.0 diyor.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.940 Makaleler 6 Çözümler 31 24 Ekim 2023 #4 bilmemem dedi: @fushigurotoji teşekkür ederim. 2033 redux yaması hangisi olacak Steam için? Epic Games diyor biri biri 2.0 diyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games olmayan 2.0 olan Steam ile uyumlu sürüm. Onu kuracaksınız.
bilmemem dedi: @fushigurotoji teşekkür ederim. 2033 redux yaması hangisi olacak Steam için? Epic Games diyor biri biri 2.0 diyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games olmayan 2.0 olan Steam ile uyumlu sürüm. Onu kuracaksınız.