OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 Uzun zaman önce aldığım Metro 2033 Redux'ın yama linkleri ölmüş. Türkçe yama dosyasına sahip olan veya indirme adresini bilen var mıdır? Platform: Steam. Dosyaya sahip olan yok mu? Son düzenleme: 17 Mart 2021
Uzun zaman önce aldığım Metro 2033 Redux'ın yama linkleri ölmüş. Türkçe yama dosyasına sahip olan veya indirme adresini bilen var mıdır? Platform: Steam. Dosyaya sahip olan yok mu?
dovuk Centipat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek AÜSBF'de okuyor,öğrenci. 21 Nisan 2021 #2 Metro 2033 Redux Türkçe Yama - En Güncel Yama Bende çok araştırıp zor buldum buradaki yama stabil çalışıyor Steam için güle güle kullan.
Metro 2033 Redux Türkçe Yama - En Güncel Yama Bende çok araştırıp zor buldum buradaki yama stabil çalışıyor Steam için güle güle kullan.
OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #3 dovuk dedi: Metro 2033 Redux Türkçe Yama - En Güncel Yama Bende çok araştırıp zor buldum buradaki yama stabil çalışıyor Steam için güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
dovuk dedi: Metro 2033 Redux Türkçe Yama - En Güncel Yama Bende çok araştırıp zor buldum buradaki yama stabil çalışıyor Steam için güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Cyrexxxx Femtopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #4 dovuk dedi: Metro 2033 Redux Türkçe Yama - En Güncel Yama bende çok araştırıp zor buldum buradaki yama stabil çalışıyor Steam için güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Ya kanka bende oyunun "exe"si gözükmüyor niye?
dovuk dedi: Metro 2033 Redux Türkçe Yama - En Güncel Yama bende çok araştırıp zor buldum buradaki yama stabil çalışıyor Steam için güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Ya kanka bende oyunun "exe"si gözükmüyor niye?
T Tahir1071a Femtopat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #5 dovuk dedi: Metro 2033 Redux Türkçe Yama - En Güncel Yama Bende çok araştırıp zor buldum buradaki yama stabil çalışıyor Steam için güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Adamsın knk
dovuk dedi: Metro 2033 Redux Türkçe Yama - En Güncel Yama Bende çok araştırıp zor buldum buradaki yama stabil çalışıyor Steam için güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Adamsın knk