F framboaz532 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha yeni yapmıştım. Sorunsuz bir şekilde hala oynamaktayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha yeni yapmıştım. Sorunsuz bir şekilde hala oynamaktayım.
parasiz oyuncu Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 5600g asus pirime b550mk tuf gaming 8 8 3600mghz ram color mastır 600wat power 1 tb harddisk Cinsiyet Erkek Meslek fabrika cırak 8 Mayıs 2024 #12 Aerondighttt dedi: Evet, Epic uyumlu halini indirdim tam hatırlamıyorum ama buydu sanırım Metro 2033 Redux (Epic Games) Turkce Yama » Oyun Çeviri - Dosya Sistemi Genişletmek için tıkla... ise yaradımı peki bende ındırecegım
Aerondighttt dedi: Evet, Epic uyumlu halini indirdim tam hatırlamıyorum ama buydu sanırım Metro 2033 Redux (Epic Games) Turkce Yama » Oyun Çeviri - Dosya Sistemi Genişletmek için tıkla... ise yaradımı peki bende ındırecegım
Aerondighttt Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 162 9 Mayıs 2024 #13 parasiz oyuncu dedi: ise yaradımı peki bende ındırecegım Genişletmek için tıkla... Yaramıştı diye hatırlıyorum
parasiz oyuncu dedi: ise yaradımı peki bende ındırecegım Genişletmek için tıkla... Yaramıştı diye hatırlıyorum
0guzh0n Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #14 exe dosyası kurmak istemiyorum. bunun yerine text olan bir dil seçeneği yok mu?