İngotr Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 31 9 Ocak 2021 #1 Metro 2033 Redux'u Türkçe yama kurmadan sorunsuz açabiliyorum ama Türkçe yama kurunca açılmıyor. Çözümü sizce ne?
Metro 2033 Redux'u Türkçe yama kurmadan sorunsuz açabiliyorum ama Türkçe yama kurunca açılmıyor. Çözümü sizce ne?
Çözüm Cont_re 9 Ocak 2021 İngotr dedi: Evet Epic Games'den indirdim ve Türkçe yamayı da türkçeyama.com dan indirdim Genişletmek için tıkla... Metro 2033 Redux (Epic Games) Türkçe Yama KURULUM NOTLARI – Bu yama OyunCeviri.com ekibi tarafından yapılmıştır. – 2014 yılında çıkarılmış olan Türkçe yama, yeniden düzenlenerek Epic Games oyunceviri.net Eski yamayı kaldırın ve yukarıda yer alan yamayı kurun.
İngotr dedi: Evet Epic Games'den indirdim ve Türkçe yamayı da türkçeyama.com dan indirdim Genişletmek için tıkla... Metro 2033 Redux (Epic Games) Türkçe Yama KURULUM NOTLARI – Bu yama OyunCeviri.com ekibi tarafından yapılmıştır. – 2014 yılında çıkarılmış olan Türkçe yama, yeniden düzenlenerek Epic Games oyunceviri.net Eski yamayı kaldırın ve yukarıda yer alan yamayı kurun.
Cont_re Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Ocak 2021 #2 Türkçe yamayı hangi siteden indiriyorsunuz? Oyunu Epic Games Store'dan mı indirdiniz? Artı 0 Eksi
Bebek Shaun Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 996 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #3 İngotr dedi: Metro 2033 Redux'u Türkçe yama kurmadan sorunsuz açabiliyorum ama Türkçe yama kurunca açılmıyor. Çözümü sizce ne? Genişletmek için tıkla... Yama bozuktur. Artı 0 Eksi
İngotr dedi: Metro 2033 Redux'u Türkçe yama kurmadan sorunsuz açabiliyorum ama Türkçe yama kurunca açılmıyor. Çözümü sizce ne? Genişletmek için tıkla... Yama bozuktur.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 9 Ocak 2021 #4 Her şeyi doğru yaptıktan sonra açılmıyorsa çözüm yamayı kurmamak. Artı 0 Eksi
KS KS İngotr Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 31 9 Ocak 2021 #5 Cont_re dedi: Türkçe yamayı hangi siteden indiriyorsunuz? Oyunu Epic Games Store'dan mı indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Epic Games'den indirdim ve Türkçe yamayı da türkçeyama.com dan indirdim Artı 0 Eksi
Cont_re dedi: Türkçe yamayı hangi siteden indiriyorsunuz? Oyunu Epic Games Store'dan mı indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Epic Games'den indirdim ve Türkçe yamayı da türkçeyama.com dan indirdim
Cont_re Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Ocak 2021 #6 İngotr dedi: Evet Epic Games'den indirdim ve Türkçe yamayı da türkçeyama.com dan indirdim Genişletmek için tıkla... Metro 2033 Redux (Epic Games) Türkçe Yama KURULUM NOTLARI – Bu yama OyunCeviri.com ekibi tarafından yapılmıştır. – 2014 yılında çıkarılmış olan Türkçe yama, yeniden düzenlenerek Epic Games oyunceviri.net Eski yamayı kaldırın ve yukarıda yer alan yamayı kurun. Artı 0 Eksi Çözüm
İngotr dedi: Evet Epic Games'den indirdim ve Türkçe yamayı da türkçeyama.com dan indirdim Genişletmek için tıkla... Metro 2033 Redux (Epic Games) Türkçe Yama KURULUM NOTLARI – Bu yama OyunCeviri.com ekibi tarafından yapılmıştır. – 2014 yılında çıkarılmış olan Türkçe yama, yeniden düzenlenerek Epic Games oyunceviri.net Eski yamayı kaldırın ve yukarıda yer alan yamayı kurun.
SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 868 Çözümler 4 9 Ocak 2021 #7 İngotr dedi: Metro 2033 Redux'u Türkçe yama kurmadan sorunsuz açabiliyorum ama Türkçe yama kurunca açılmıyor. Çözümü sizce ne? Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den mi yoksa Epic'ten mi aldınız. Çünkü ikisinin yama dosyaları farklı. Artı 0 Eksi
İngotr dedi: Metro 2033 Redux'u Türkçe yama kurmadan sorunsuz açabiliyorum ama Türkçe yama kurunca açılmıyor. Çözümü sizce ne? Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den mi yoksa Epic'ten mi aldınız. Çünkü ikisinin yama dosyaları farklı.
PcAnlamaz Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 15 9 Ocak 2021 #8 Hocam bende de Redux'da hiçbir şekilde olmadı ya İngilizce ve Redux'ya da hikaye için 2033 ve Türkçe. Artı 0 Eksi
Hocam bende de Redux'da hiçbir şekilde olmadı ya İngilizce ve Redux'ya da hikaye için 2033 ve Türkçe.
KS KS İngotr Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 31 9 Ocak 2021 #9 Cont_re dedi: Metro 2033 Redux (Epic Games) Türkçe Yama KURULUM NOTLARI – Bu yama OyunCeviri.com ekibi tarafından yapılmıştır. – 2014 yılında çıkarılmış olan Türkçe yama, yeniden düzenlenerek Epic Games oyunceviri.net Eski yamayı kaldırın ve yukarıda yer alan yamayı kurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
Cont_re dedi: Metro 2033 Redux (Epic Games) Türkçe Yama KURULUM NOTLARI – Bu yama OyunCeviri.com ekibi tarafından yapılmıştır. – 2014 yılında çıkarılmış olan Türkçe yama, yeniden düzenlenerek Epic Games oyunceviri.net Eski yamayı kaldırın ve yukarıda yer alan yamayı kurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorunum çözüldü.
B Barbaros09983 Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #10 Cont_re dedi: Metro 2033 Redux (Epic Games) Türkçe Yama KURULUM NOTLARI – Bu yama OyunCeviri.com ekibi tarafından yapılmıştır. – 2014 yılında çıkarılmış olan Türkçe yama, yeniden düzenlenerek Epic Games oyunceviri.net Eski yamayı kaldırın ve yukarıda yer alan yamayı kurun. Genişletmek için tıkla... Ben de oyun çeviriden indirdim fakat benim de aynı açılmıyor. Artı 0 Eksi
Cont_re dedi: Metro 2033 Redux (Epic Games) Türkçe Yama KURULUM NOTLARI – Bu yama OyunCeviri.com ekibi tarafından yapılmıştır. – 2014 yılında çıkarılmış olan Türkçe yama, yeniden düzenlenerek Epic Games oyunceviri.net Eski yamayı kaldırın ve yukarıda yer alan yamayı kurun. Genişletmek için tıkla... Ben de oyun çeviriden indirdim fakat benim de aynı açılmıyor.