Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.777 Makaleler 13 Çözümler 16 30 Kasım 2022 #1 Oyunu bitireceğim neredeyse ama gaz filtresi kalmadığı için ölüp duruyor karakter. Trainer ile oynasam Steam'de VAC falan sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2022
Oyunu bitireceğim neredeyse ama gaz filtresi kalmadığı için ölüp duruyor karakter. Trainer ile oynasam Steam'de VAC falan sorun olur mu?
Çözüm terraryzng 30 Kasım 2022 VAC banla oyunun uzaktan yakından alakası yok gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #2 VAC banla oyunun uzaktan yakından alakası yok gönül rahatlığıyla oynayabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.777 Makaleler 13 Çözümler 16 30 Kasım 2022 #3 terraryzng dedi: VAC banla oyunun uzaktan yakından alakası yok gönül rahatlığıyla oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Trainerlarda virüslü hep ya valla açtım artık şurayı geçiyimde silerim hemen. Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: VAC banla oyunun uzaktan yakından alakası yok gönül rahatlığıyla oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Trainerlarda virüslü hep ya valla açtım artık şurayı geçiyimde silerim hemen.
Kartellmeto Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 445 Çözümler 5 Yer Istanbul - Newcastle Tyne Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #4 Attacksaw dedi: Trainerlarda virüslü hep ya valla açtım artık şurayı geçiyimde silerim hemen. Genişletmek için tıkla... Aynen genelde virüslü oluyor trainerlar hatta virüssüz bulmak bir hayli zor. Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Trainerlarda virüslü hep ya valla açtım artık şurayı geçiyimde silerim hemen. Genişletmek için tıkla... Aynen genelde virüslü oluyor trainerlar hatta virüssüz bulmak bir hayli zor.
KS KS Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.777 Makaleler 13 Çözümler 16 30 Kasım 2022 #5 Traineri açtım 5 dakika sonra oyun bitti gerçekten olaya bak. Artı 0 Eksi