Oyunda hazırım/hazır değilim kısmında hangisinin hangi tuş ile seçildiğini bir türlü çözemedim. Resimdeki görevde enter tuşuna basıyorum, bir şey olmuyor. E'ye ve sağ tıka basınca reddediyor, sol tık yapınca erteliyor. Nasıl hazırım diyeceğim ben buna?
Sol tık basınca olması gerek. Sol tık hazırım, sağ tık reddetme oluyor burada. Sol tık ile hazırım dedikten sonra odadan çıkın, Bourbon yerinden kalkıp ilerlemeye başlaması gerek. Onu takip edin o zaman.
Sol tık basınca olması gerek. Sol tık hazırım, sağ tık reddetme oluyor burada. Sol tık ile hazırım dedikten sonra odadan çıkın, Bourbon yerinden kalkıp ilerlemeye başlaması gerek. Onu takip edin o zaman.
@Yusuf Ethem o zaman hazırım diye algılanmıyor galiba. Ama çok saçma anlayamadım. Ayarlardan kontroller kısmını varsayılana çekip deneyin bir daha hazırım demeyi. Kalkıp harekete geçmesi gerek normalde garip.
@Yusuf Ethem o zaman hazırım diye algılanmıyor galiba. Ama çok saçma anlayamadım. Ayarlardan kontroller kısmını varsayılana çekip deneyin bir daha hazırım demeyi. Kalkıp harekete geçmesi gerek normalde garip.
Kusura bakmayın meğerse sağ tıkmış sağ tıka basınca Bourbon kalkıp "burada beklemenin bir anlamı yok" tarzında bir şey söyleyip kalkıyordu ben onu reddediyor sanmışım meğer başlatıyormuş