Metro Exodus alınır mı?

zeonxx

Centipat
Daha fazla  
Metro Exodus alacağım kaç saat sürüyor? Cyberpunk 2077 aldım ama sevemedim. İade ettikten sonra Metro Exodus alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 25-30 saat civarı tüm DLC'leriyle bitirmiştim. Oynanış hızınıza göre değişir ama ana oyun 15-20 saat arası kadar sürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Metro exodus tarzı günümüzde bu standartlarda başka bi oyun yok mutlaka almalısın. oyun süresine gelirsek 40 saatte bitirmiştim.

Ben oyunu en zorda oynadım. Mermim olmadan gezdiğimden sürekli ölüyordum oyunu DLC'ler ile 60 saat oynamışımdır. Hikaye olarak muhteşem bir oyun diğer metro oyunlarını oynadıysan bu biraz garip gelebilir fakat yine de aşırı eğlenceliydi. Daha sonrada Cyberpunk oynayıp tekrar bir şans vermeni istiyorum.

Ben oyunu en zorda oynadım. Mermim olmadan gezdiğimden sürekli ölüyordum oyunu DLC'ler ile 60 saat oynamışımdır. Hikaye olarak muhteşem bir oyun diğer metro oyunlarını oynadıysan bu biraz garip gelebilir fakat yine de aşırı eğlenceliydi. Daha sonrada Cyberpunk oynayıp tekrar bir şans vermeni istiyorum.

Cyberpunk sevemedim tabii 1 saat oynadım ama metro serisinin 2 oyununu yakın zamanda bitirdim çok sevdim o yüzden istiyorum ileride tekrar açar oynarım Cyberpunk'ı.

Metro serisinin son oyunudur ve kesinlikle oynanması gerektiğini düşünüyorum.

Oyunda 2 tane son var ve ikisi de kötü :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı