A Aporyn Hectopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2019 #1 Bildiğiniz gibi Xbox indirimleri başladı ve 11 gün boyunca sürecek indirimler var fakat Metro Exodus'un ise 2 gün indirimde olduğu gözüküyor. https://www.microsoft.com/tr-tr/p/m...d=wishlist.own&activetab=pivot:eek:verviewtab E3'ten önce de oyun almak istemiyorum ama 2 günlük olması da beni çıkmaza soktu. Olası bir ihtimalle Gamepass'e eklenir mi yoksa 2 gün içinde almalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2019
Bildiğiniz gibi Xbox indirimleri başladı ve 11 gün boyunca sürecek indirimler var fakat Metro Exodus'un ise 2 gün indirimde olduğu gözüküyor. https://www.microsoft.com/tr-tr/p/m...d=wishlist.own&activetab=pivot:eek:verviewtab E3'ten önce de oyun almak istemiyorum ama 2 günlük olması da beni çıkmaza soktu. Olası bir ihtimalle Gamepass'e eklenir mi yoksa 2 gün içinde almalı mıyım?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2019 #2 Oynama isteğiniz aşırı derecede yoksa almayın Game Pass'e eklenirse oynarsınız.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.642 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Haziran 2019 #3 Alınabilecek son fiyattır, bunun üzerine verilecek miktarlar değmeyecektir. Gamepass'a ise geleceğini sanmıyorum. Ben olsam alırdım tam bir şaheser.
Alınabilecek son fiyattır, bunun üzerine verilecek miktarlar değmeyecektir. Gamepass'a ise geleceğini sanmıyorum. Ben olsam alırdım tam bir şaheser.
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 7 Haziran 2019 #4 Metro Exodus yılın oyunlarına aday olabilecek kalitede bir oyun satın almanızı tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aporyn dedi: Olası bir ihtimalle Gamepass'e eklenir mi Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ile eklenemez.
Metro Exodus yılın oyunlarına aday olabilecek kalitede bir oyun satın almanızı tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aporyn dedi: Olası bir ihtimalle Gamepass'e eklenir mi Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ile eklenemez.
MertAkyz Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 784 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2019 #5 Berrkay dedi: Oynama isteğiniz aşırı derecede yoksa almayın Game Pass'e eklenirse oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda eklenecegini sanmam. Daha bu yıl çıkan bir AAA oyun.
Berrkay dedi: Oynama isteğiniz aşırı derecede yoksa almayın Game Pass'e eklenirse oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda eklenecegini sanmam. Daha bu yıl çıkan bir AAA oyun.
A Aporyn Hectopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2019 #6 An itibariyle gamepass'e eklendi. Keşke almasaydım. :'( Microsoft'da iade oluyor mu aceba?
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 10 Haziran 2019 #7 Aporyn dedi: An itibariyle gamepass'e eklendi. Keşke almasaydım. :'( Microsoft'da iade oluyor mu aceba? Genişletmek için tıkla... Nereden baktınız eklendiğine? Microsoft desteğe yazarsanız belki yardımcı olurlar.
Aporyn dedi: An itibariyle gamepass'e eklendi. Keşke almasaydım. :'( Microsoft'da iade oluyor mu aceba? Genişletmek için tıkla... Nereden baktınız eklendiğine? Microsoft desteğe yazarsanız belki yardımcı olurlar.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 10 Haziran 2019 #8 Noixol dedi: Nereden baktınız eklendiğine? Genişletmek için tıkla... E3 sunumunda duyuruldu.