S Seferdan Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 737 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 Enhanced Edition sürümü sadece NVIDIA RTX kartları ile oynanıyor diye okudum. AMD ekran kartı ile oynanmaz mı? Diğer normal sürümü mü indirmek lazım?
Enhanced Edition sürümü sadece NVIDIA RTX kartları ile oynanıyor diye okudum. AMD ekran kartı ile oynanmaz mı? Diğer normal sürümü mü indirmek lazım?
B Berk Sayar Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 231 29 Aralık 2022 #2 Seferdan dedi: Enhanced Edition sürümü sadece NVIDIA RTX kartları ile oynanıyor diye okudum. AMD ekran kartı ile oynanmaz mı? Diğer normal sürümü mü indirmek lazım? Genişletmek için tıkla... RX6600 ekran kartım var Ultra ayar 1080p de 50 FPS ile oynuyorum.
Seferdan dedi: Enhanced Edition sürümü sadece NVIDIA RTX kartları ile oynanıyor diye okudum. AMD ekran kartı ile oynanmaz mı? Diğer normal sürümü mü indirmek lazım? Genişletmek için tıkla... RX6600 ekran kartım var Ultra ayar 1080p de 50 FPS ile oynuyorum.
volkSWAGen666 Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 568 Çözümler 2 Yer Fugging, Üst Avusturya 29 Aralık 2022 #3 Seferdan dedi: Enhanced Edition sürümü sadece NVIDIA RTX kartları ile oynanıyor diye okudum. AMD ekran kartı ile oynanmaz mı? Diğer normal sürümü mü indirmek lazım? Genişletmek için tıkla... Normal sürümü indirmek lazım sanırım.
Seferdan dedi: Enhanced Edition sürümü sadece NVIDIA RTX kartları ile oynanıyor diye okudum. AMD ekran kartı ile oynanmaz mı? Diğer normal sürümü mü indirmek lazım? Genişletmek için tıkla... Normal sürümü indirmek lazım sanırım.
S Seferdan Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 737 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #4 Berk Sayar dedi: RX6600 ekran kartım var Ultra ayar 1080p de 50 FPS ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... volkSWAGen666 dedi: Normal sürümü indirmek lazım sanırım. Genişletmek için tıkla... Forumda enchanted edition ile alakalı konuları okudum. Rtx desteklemiyorsa normal sürümü oynamak lazım yazılmış. Amd ekran kartlarında rtx özelliği var mı bilmiyorum açıkçası.
Berk Sayar dedi: RX6600 ekran kartım var Ultra ayar 1080p de 50 FPS ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... volkSWAGen666 dedi: Normal sürümü indirmek lazım sanırım. Genişletmek için tıkla... Forumda enchanted edition ile alakalı konuları okudum. Rtx desteklemiyorsa normal sürümü oynamak lazım yazılmış. Amd ekran kartlarında rtx özelliği var mı bilmiyorum açıkçası.
O osos11 Megapat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 849 Çözümler 1 29 Aralık 2022 #5 Seferdan dedi: Enhanced Edition sürümü sadece NVIDIA RTX kartları ile oynanıyor diye okudum. AMD ekran kartı ile oynanmaz mı? Diğer normal sürümü mü indirmek lazım? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz, sorun yok.
Seferdan dedi: Enhanced Edition sürümü sadece NVIDIA RTX kartları ile oynanıyor diye okudum. AMD ekran kartı ile oynanmaz mı? Diğer normal sürümü mü indirmek lazım? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz, sorun yok.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 29 Aralık 2022 #6 RX 6000 serisinden bir kartınız varsa oynayabilirsiniz.
S sefa.d Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #7 Dostlar peki Shahdee dedi: RX 6000 serisinden bir kartınız varsa oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... osos11 dedi: Oynayabilirsiniz, sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bende rx 6600 var. Hangisiyle oynamak daha mantıklı sizce peki ? birinde 50 fps diğerinde 120 fps falan veriyo sanırım.
Dostlar peki Shahdee dedi: RX 6000 serisinden bir kartınız varsa oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... osos11 dedi: Oynayabilirsiniz, sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bende rx 6600 var. Hangisiyle oynamak daha mantıklı sizce peki ? birinde 50 fps diğerinde 120 fps falan veriyo sanırım.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 5 Ocak 2023 #8 sefa.d dedi: Dostlar peki Bende rx 6600 var. Hangisiyle oynamak daha mantıklı sizce peki ? birinde 50 fps diğerinde 120 fps falan veriyo sanırım. Genişletmek için tıkla... Enhanced oynayabilirsiniz. Ray Tracing devredışı bırakılabilirdi yanlış hatırlamıyorsam.
sefa.d dedi: Dostlar peki Bende rx 6600 var. Hangisiyle oynamak daha mantıklı sizce peki ? birinde 50 fps diğerinde 120 fps falan veriyo sanırım. Genişletmek için tıkla... Enhanced oynayabilirsiniz. Ray Tracing devredışı bırakılabilirdi yanlış hatırlamıyorsam.
S sefa.d Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #9 Shahdee dedi: Enhanced oynayabilirsiniz. Ray Tracing devredışı bırakılabilirdi yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Shahdee dedi: Enhanced oynayabilirsiniz. Ray Tracing devredışı bırakılabilirdi yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... teşekkürler