Metro Exodus Enhanced Edition farkı nedir?

zeonxx

Centipat
Daha fazla  
Ben Metro Exodus'un season Pass ile aldım kütüphanemde iki oyun gözüküyordu ben direkt Metro Exodus'ı indirdim. Enchantedı indirmedim ama DLC olarak diğerleri gözüküyor. Sıkıntı olur mu?

Dosya Ekleri

• metro.png
    metro.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 813
  • metro2.png
    metro2.png
    630,5 KB · Görüntüleme: 783
Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim, iyi oyunlar dilerim :) Oyun gerçekten güzel, çok beğeneceksin oynarken.

Normal ve Enhanced farkları videosundan anladığım kadarıyla izlenimlerim şu şekilde. Karanlık mekanlar gereksiz parlatılmış, loş atmosfer yok ve karakterlerin yüzleri de gerçekliğini yitirip pörtlek gözlü karakterler haline gelmiş. Daha oynamadım ama Enhanced Edition'ın sadece dış dünyada daha güzel gözüktüğünü düşünüyorum. Ayrıca Enhanced'te koleksiyon kartlarını göremedim. Başarılar aynı ve 2 GB fark var. Arkadaş daha gerçekçi demiş Enhanced'e ama videodan dolayı kararsızım ki sil tekrar indirlik bir boyutta da olmadığı için henüz indiremedim. Kütüphanede duruyor. Konuyu daha detaylı aydınlatabilecek bir arkadaş varsa çok iyi olur. @nayNn @Cthulhussy @Tarikme

@widmanstatten, hikâyesi aynı zaten. Hikâye yönünden fark yok. Sadece grafik farkı var ve Metro Exodus'u oynasanız da problem olmaz. Enhanced Edition sürümünü çalıştırabilmek için RTX destekli karta da sahip olmanız gerekiyor.

Grafik iyileştirmesi yapıldı, o versiyonu oynamak için RT destekleyen kart gerekli.

Verdiğniz sitede can u run it? Butonuna tıkladım ve hiçbir şey gerçekleşmedi. Bembeyaz bir sayfa açıldı. Virüslü. Bir buton değil, değil mi? Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı