R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.277 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Ağustos 2024 #1 Metro Exodus Enhanced Edition için Türkçe yama varsa atar mısınız?
cyberrr Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com Ben buradan indirdim güzeldi başka oyunların çeviriside kütüphane gibi kullanılıyor.
Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com Ben buradan indirdim güzeldi başka oyunların çeviriside kütüphane gibi kullanılıyor.
utturkce249 Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 R MR.X E dedi: Metro Exodus Enhanced Edition için Türkçe yama varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Metro Exodus Enhanced Editon %100 Türkçe Yama | Anonymous Çeviri buradan indirebilirsiniz.
R MR.X E dedi: Metro Exodus Enhanced Edition için Türkçe yama varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Metro Exodus Enhanced Editon %100 Türkçe Yama | Anonymous Çeviri buradan indirebilirsiniz.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.277 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Ağustos 2024 #4 cyberrr dedi: Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com Ben buradan indirdim güzeldi başka oyunların çeviriside kütüphane gibi kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... utturkce249 dedi: Metro Exodus Enhanced Editon %100 Türkçe Yama | Anonymous Çeviri buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Client indirilmiyor. Anti-virüs engelliyor indirilmesini. Nasıl düzeltebilirim?
cyberrr dedi: Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com Ben buradan indirdim güzeldi başka oyunların çeviriside kütüphane gibi kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... utturkce249 dedi: Metro Exodus Enhanced Editon %100 Türkçe Yama | Anonymous Çeviri buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Client indirilmiyor. Anti-virüs engelliyor indirilmesini. Nasıl düzeltebilirim?
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #5 R MR.X E dedi: Client indirilmiyor. Anti-virüs engelliyor indirilmesini. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Anti virüs programını kapat öyle kur yamayı. Sonra silebilirsin Client'i.
R MR.X E dedi: Client indirilmiyor. Anti-virüs engelliyor indirilmesini. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Anti virüs programını kapat öyle kur yamayı. Sonra silebilirsin Client'i.