J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.223 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Epic Games versiyonunun Türkçe yaması mevcut mu?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.442 Makaleler 2 Çözümler 1.578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #2 Metro Exodus Türkçe Yama Buyrun hocam mevcut.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.071 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Metro Exodus Türkçe Yama Buyurun hocam mevcut. Genişletmek için tıkla... Bu yamayı kurarken oyun dosyasını seçme ekranın Metro Exodus EXE gözükmüyor maalesef. Bende de Enhanced Edition var.
Mustafa.Kaan dedi: Metro Exodus Türkçe Yama Buyurun hocam mevcut. Genişletmek için tıkla... Bu yamayı kurarken oyun dosyasını seçme ekranın Metro Exodus EXE gözükmüyor maalesef. Bende de Enhanced Edition var.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.442 Makaleler 2 Çözümler 1.578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #4 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu yamayı kurarken oyun dosyasını seçme ekranın Metro Exodus EXE gözükmüyor maalesef. Bende de Enhanced Edition var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam, Anonymous Çeviride de var sanırsam onun dışında bilmiyorum ben de
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu yamayı kurarken oyun dosyasını seçme ekranın Metro Exodus EXE gözükmüyor maalesef. Bende de Enhanced Edition var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam, Anonymous Çeviride de var sanırsam onun dışında bilmiyorum ben de
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.223 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #5 Enhanced versiyonunda grafik dışında ne gibi farklar var DLC hikayeleri var mı?