Metro Exodus Enhanced Edition Türkçe yama

Deveci Armudu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba herkese iyi sosyaller. Metro Exodus Enhanced Edition için Türkçe yama arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum. Hemen Anonymous Çeviri demeyin o virüs yuvasını asla indirmem. Zamanında Tomb Raider için TR yama indirmiştim ve sonuç olarak bilgisayarıma format atma durumda kalmıştım yani bilgisayarım trojan gibi 4 tane virüsten dolayı format yemek zorunda kaldı. Bir başka çeviri olarak qynoop (adını tam bilmiyorum) bunu da tam 3 kere kurmayı denedim lakin çeviri programında "MetroExodus.exe seçili klasörde bulunamadı" hatası aldım ve o da olmadı yani çalışmadı. Eğer bunların dışında indirebileceğim güvenilir bir çeviri bilen varsa rica ediyorum beni bilgilendirsin. Tekrardan herkese iyi sosyaller

Ben yıllardır Anonymous'un çevirilerini kullanırım ne bir virüs ne de bir sıkıntı yaşadım bence sen farklı bir olaydan sorun yaşamışsın. Çoğu virüs programı zaten yamaları genelde virüs olarak görüyor bu Anonymous özelinde olan bir şey değil. Qnoops'un yaması da sanırım enhanced edition için değil, normal sürümde oynarım diyorsan onu dene muhtemelen çalışacaktır.

Mesela bak az önce sırf tekrardan bir anonmousa şans vermek için tekrardan bir indireyim dedim. Client. RAR mıdır her neyse daha indirilmeden Google tarafından silindi. Bir de qnoops için normal sürüm de sanırım bütün DLC'lerim yok. Epic Games'ten oynuyorum normal sürümde 1 adet eklenti yazarken diğerinde 2 eklenti yazıyor. Halbuki ben alırken 2 DLC'yi de almıştım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-07 200449.png
    516,5 KB · Görüntüleme: 63
DLC olması lazım mı bilmiyorum şansını deneyebilirsin.

sinnnerclown a bakabilirsin suan bende acılmıyor nıye bilmıyorum ama ben hep orayı kullanırıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…