Metro Exodus Enhanced Edition'ı GTX 1050 Ti kart açabilir mi?

spaghettisosu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara, Ankara, Güzel Ankara...
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X
Meslek
Öğrencilik...
Selam, GTX 1050 Ti kartım var ve Metro Exodus oyununu aldım, Enhanced Edition'da RT desteği var, ancak ben bunu şu an değil, ileride RTX ekran kartım olduğunda açmak istiyorum, o yüzden şimdi Enhanced Edition'ı indirsem RT kapalı oynayabilir miyim? Yoksa RT açılı bir vaziyette mi geliyor?

Enhanced Edition'da native olarak RT var. Sadece low-high-ultra vs. olarak ayarlama var. Oyunu oynayamazsın 1050 Ti ile. İyi ya da kötü performansı geçtim RT yapabilme kapasitesi olan bir kart değil.

Beyler kusura bakmayın yeni konu açmam gerekiyor olabilir ama biri bu oyunun Steam linkini atabilir mi ? Enchanced editation'u bilmiyordum ben.

Beyler kusura bakmayın yeni konu açmam gerekiyor olabilir ama biri bu oyunun Steam linkini atabilir mi ? Enchanced editation'u bilmiyordum ben.
Epic Gameste 38 TL, yanında enhanced edition da geliyor bedavaya.

bu, almışken the two colonels, expansion pass'i falanda alın, çok ucuzlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…