Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 7 Eylül 2020 #2 Arkadaşlar, 2-3 ay içinde Metro Exodus almayı düşünüyorum. Hangi versiyonunu almalıyım? Gold mu standart mı?
Arkadaşlar, 2-3 ay içinde Metro Exodus almayı düşünüyorum. Hangi versiyonunu almalıyım? Gold mu standart mı?
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 7 Eylül 2020 #3 Şimdi crack de indirilmez de zaten SP keyiflik bir oyun. Eğer 5 lira farkla alamıyorsan standart al geç. Tadını çıkar.
Şimdi crack de indirilmez de zaten SP keyiflik bir oyun. Eğer 5 lira farkla alamıyorsan standart al geç. Tadını çıkar.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 7 Eylül 2020 #4 Çok kaliteli yapım. İndirimde uygun fiyata almanızı öneririm.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 7 Eylül 2020 #5 Gold Edition sahibiyim, bence Standart yeterlidir. DLC'leri oldukça kısa, iki DLC'nin toplam oynanış süresi 7 saat kadar. "Sen niye Gold Edition aldın?" diyecek olursan, ben Steam'de ucuza ön siparişe açıldığı zaman satın almıştım.
Gold Edition sahibiyim, bence Standart yeterlidir. DLC'leri oldukça kısa, iki DLC'nin toplam oynanış süresi 7 saat kadar. "Sen niye Gold Edition aldın?" diyecek olursan, ben Steam'de ucuza ön siparişe açıldığı zaman satın almıştım.