Metro Exodus İ5 3470 ve RX 570 sistemde kasıyor

Makaleler
1
XFX RX 570, İ5 3470 işlemci, 4X2 GB RAM var. 1600x900 çözünürlükte ultra ayarlarda bazen 50, 60 FPS alırken bazı yerlerde bir anda 25 FPS'e düşüyor. Bunun çözümü yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı yerler neresi mesela? Renk cümbüşü olan yerlerde ekstrem FPS dropları olabiliyor, ya da yanarlı dönerli ışıklandırmalar olan yerlerde mesela.

Ayarları düşürün bence. Bu sistem ile nasıl ultra oynuyorsunuz anlamadım. Zaten ultra ve normal arasında çok bir fark yok.

Alakasız yerlerde bile düşüyor. Kurt saldırırken ya da adam çıkarken falan düşüyor bir anda lag giriyor.
Bu droplar ne kadar sürüyor? Hemen kısa sürüyorsa yeni bir alana girdiğiniz için laglanma oluyor olabilir.

Alakasız yerlerde bile düşüyor. Kurt saldırırken ya da adam çıkarken falan düşüyor bir anda lag giriyor.
Ayarları düşürün... Zaten optimizasyon özürlü, sistem kastıran bir oyun gibi çıkış yaptı kasmaya hiç gerek yok bence. Arkham Knight ta böyleydi :/

Ayarları düşürün bence. Bu sistem ile nasıl ultra oynuyorsunuz anlamadım. Zaten ultra ve normal arasında çok bir fark yok.
Otomatik ultradaydı eklemedim. Ayrıca bu kadar FPS dalgalanması normal değil.
Ayarları düşürmüştüm aslında. Yine drop giriyordu.
Bu droplar ne kadar sürüyor? Hemen kısa sürüyorsa yeni bir alana girdiğiniz için laglanma oluyor olabilir.
3 4 saniye sürüyor.

Otomatik ultradaydı eklemedim. Ayrıca bu kadar FPS dalgalanması normal değil.
Ayarları düşürmüştüm aslında. Yine drop giriyordu.

3 4 saniye sürüyor.
Ben Exodus oynamadım ama Last Light'in Redux versiyonunu oynarken benzer durumlarla karşılaşıyordum. Harita yüklenmesiyle alakalı bir drop olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…