Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 20 Nisan 2024 #1 Ranger hardcore zorlukta oynuyorum. Oyunda hiç zorlanmamama rağmen HUD kapalı olduğu için zombiye neye basarsam basayım kafasına 2 tane çakıp indiremiyorum. Hangi tuş bilen var mı? HUD açık moda çevirirsem kayıt haritanın başına atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2024
Ranger hardcore zorlukta oynuyorum. Oyunda hiç zorlanmamama rağmen HUD kapalı olduğu için zombiye neye basarsam basayım kafasına 2 tane çakıp indiremiyorum. Hangi tuş bilen var mı? HUD açık moda çevirirsem kayıt haritanın başına atıyor.
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et