G Gokselaliaksoy00 Centipat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 26 10 Şubat 2020 #1 Metro Exodus'un daha başlarında bir kapıyı açmam isteniyor sanırım ama açamıyorum. Görev yerinin fotoğrafını altta belirttim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2020
Metro Exodus'un daha başlarında bir kapıyı açmam isteniyor sanırım ama açamıyorum. Görev yerinin fotoğrafını altta belirttim.
A AyazFR Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 24 Yer Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Security 10 Şubat 2020 #2 Gokselaliaksoy00 dedi: Metro Exodus'un daha başlarında bir kapıyı açmam isteniyor sanırım ama açamıyorum. Görev yerinin fotoğrafını altta belirttim. Eki Görüntüle 499081 Eki Görüntüle 499082 Genişletmek için tıkla... Kardeşim yanındaki adam açacak kapıyı sen bekleyeceksin sana birşey fırlat diyecek C tuşuna basarak fırlat düşmanın dikkatini dağıt yanındaki eleman kapıyı açacak sen içeri giriceksin kısaca kapıyı sen açmıyorsun. Artı 0 Eksi
Gokselaliaksoy00 dedi: Metro Exodus'un daha başlarında bir kapıyı açmam isteniyor sanırım ama açamıyorum. Görev yerinin fotoğrafını altta belirttim. Eki Görüntüle 499081 Eki Görüntüle 499082 Genişletmek için tıkla... Kardeşim yanındaki adam açacak kapıyı sen bekleyeceksin sana birşey fırlat diyecek C tuşuna basarak fırlat düşmanın dikkatini dağıt yanındaki eleman kapıyı açacak sen içeri giriceksin kısaca kapıyı sen açmıyorsun.
Sauronun Göz Bebeği Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 277 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 10 Şubat 2020 #3 Ben de burada bulana kadar çok takıldım qnoops türkçe çeviriyi indir oyun türkçe oluyor herşey daha kolay. Artı 0 Eksi
Ben de burada bulana kadar çok takıldım qnoops türkçe çeviriyi indir oyun türkçe oluyor herşey daha kolay.