Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #1 Ekran kartı asus tuf rtx 3060 oc İşlemci i5 10400f Aralarındaki fark RTX sanırsam. Hangisini oynamalıyım? Grafikleri hangisinin daha güzel ve grafik dışında bir farkları var mı?
Aralarındaki fark RTX sanırsam. Hangisini oynamalıyım? Grafikleri hangisinin daha güzel ve grafik dışında bir farkları var mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.273 Makaleler 3 Çözümler 197 3 Nisan 2022 #2 RT isteyip istemediğinize kalmış. Grafik dışında fark yok.
Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #3 ItsAllGoodman dedi: RT isteyip istemediğinize kalmış. Grafik dışında fark yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun karanlık grafikleri daha güzel ama açık dünyada RTX'li versiyon kat kat daha iyi hangisini tercih etsem kararsız kaldım.
ItsAllGoodman dedi: RT isteyip istemediğinize kalmış. Grafik dışında fark yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun karanlık grafikleri daha güzel ama açık dünyada RTX'li versiyon kat kat daha iyi hangisini tercih etsem kararsız kaldım.
B biyomathic Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #4 Bugün bitirdim enhanced edition daha iyi bence. ilk oynadığımda normal halini indirdim de pek sarmamıştı. RTX kartınız varsa kesinlikle enhanced edition. Enhanced haliyle bitirdim bu arada.
Bugün bitirdim enhanced edition daha iyi bence. ilk oynadığımda normal halini indirdim de pek sarmamıştı. RTX kartınız varsa kesinlikle enhanced edition. Enhanced haliyle bitirdim bu arada.