Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 3 Eylül 2023 #1 Crossover'dan indiriyim diyordum, bastım işte bir baktım sol üstte renkli butonlar var. Normal Steam'den indirmeye başlamışım Native desteği var sanırım. Buna göre Crossover'dan daha çok FPS verecek. M1 Air.
Crossover'dan indiriyim diyordum, bastım işte bir baktım sol üstte renkli butonlar var. Normal Steam'den indirmeye başlamışım Native desteği var sanırım. Buna göre Crossover'dan daha çok FPS verecek. M1 Air.
6 654821 Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 39 3 Eylül 2023 #2 Evet desteği var. MacBook Pro M2 ile oynamıştım. macOS optimizasyonu başarılı bir oyun. Ayrıca steam kütüphanenizden macOS destekli oyunları kategorize edebilirsiniz.
Evet desteği var. MacBook Pro M2 ile oynamıştım. macOS optimizasyonu başarılı bir oyun. Ayrıca steam kütüphanenizden macOS destekli oyunları kategorize edebilirsiniz.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 3 Eylül 2023 #3 654821 dedi: Evet desteği var. MacBook Pro M2 ile oynamıştım. macOS optimizasyonu başarılı bir oyun. Ayrıca steam kütüphanenizden macOS destekli oyunları kategorize edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihaz benim değil emanet, satılana kadar yapabildiğim kadar test yapıyorum. Maalesef keşke Pro fanlı olanını alabilsek
654821 dedi: Evet desteği var. MacBook Pro M2 ile oynamıştım. macOS optimizasyonu başarılı bir oyun. Ayrıca steam kütüphanenizden macOS destekli oyunları kategorize edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihaz benim değil emanet, satılana kadar yapabildiğim kadar test yapıyorum. Maalesef keşke Pro fanlı olanını alabilsek