T Teneke.0 Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Metro Exodus oynarken fanlar deli gibi dönüyor, kulaklığı takmama rağmen sesini çok olmasa da alabiliyorum, bu da rahat ediyor çözümü var mıdır?
Metro Exodus oynarken fanlar deli gibi dönüyor, kulaklığı takmama rağmen sesini çok olmasa da alabiliyorum, bu da rahat ediyor çözümü var mıdır?
MelihGkk Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 16 Mart 2025 #2 Metro Exodus bir zamanlar sistem test edilen canavar bir oyundu hocam. Genel olarak bence hala ağır bir oyun. Sistemde kapanma vs takılma yok ise gayet normal. Sıcaklıklar çok fazla ise macun vs kontrol etmenizde fayda var.
Metro Exodus bir zamanlar sistem test edilen canavar bir oyundu hocam. Genel olarak bence hala ağır bir oyun. Sistemde kapanma vs takılma yok ise gayet normal. Sıcaklıklar çok fazla ise macun vs kontrol etmenizde fayda var.
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.376 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 Teneke.0 dedi: Metro Exodus oynarken fanlar deli gibi dönüyor, kulaklığı takmama rağmen sesini çok olmasa da alabiliyorum, bu da rahat ediyor çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkları çekip atar mısınız ?
Teneke.0 dedi: Metro Exodus oynarken fanlar deli gibi dönüyor, kulaklığı takmama rağmen sesini çok olmasa da alabiliyorum, bu da rahat ediyor çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkları çekip atar mısınız ?