Metro Exodus Oynarken Mavi Ekran

Dün yeşil ekran vermişti.
Bugün de bir anda siyah sonra mavi ekran oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığa takılan USB varsa çıkart, USB ses cihazı varsa çıkart neresi anlaşılmıyor?

Tamamdır. Anladım.
Tamamdır. Anladım.
Bugün Lol oynarken bir anda oyun dondu sonra siyah ekran oldu. Ardından arkadaşlarım sesi geldi fakat bir kaç saniye sonra mavi ekran oldu. Kasayı yeniden başlatamıyorum ve mavi ekran yüzdesi 0 da kaldı. Not: PC driveri geriye alamadım , bu sıralar hep dışarıya çıkmam gerekti ( bazı sorunlar var).

Bir de bu Driver silme işlemini denediğim zaman da yapamadım. Discord gibi bir yerden sizin yardımınız ile yapsam? Cidden çok yardıma ihtiyacım var. Senelerdir biriktirdiğim parayı verip aldıktan sonra böyle şeyler yaşamak insanı çok yoruyor.
Arkadaşlar incehesap ile iletişime geçtim. Sağ olsunlar bana karşı hep hızlı ve iyi cevap verdiler. Galiba ürünü onlara göndereceğim.

Son düzenleme:

MSI araçları olduğunu ve oyun hakkında bilgi nasıl buldunuz? Bende bu işe başlamak istiyorum şu an o bilgileri bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…