Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar Steam'de çok büyük zam yemesine rağmen Epic Games hala zammı yansıtmadı o yüzden bir an önce almak istiyorum oyunu. Sizce Gold Edition'mı (46 TL) yoksa standart Edition'mı (37 TL ) Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2023
Arkadaşlar Steam'de çok büyük zam yemesine rağmen Epic Games hala zammı yansıtmadı o yüzden bir an önce almak istiyorum oyunu. Sizce Gold Edition'mı (46 TL) yoksa standart Edition'mı (37 TL )
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 20 Eylül 2023 #2 9 TL fazladan verip Gold Edition almaya değer, paketin içerisinde 2 adet DLC oluyor.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #3 Metin Eren Türkmen dedi: 9 TL fazladan verip Gold Edition almaya değer, paketin içerisinde 2 adet DLC oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu DLC'lerle birlikte hikaye kaç saat sürüyor?
Metin Eren Türkmen dedi: 9 TL fazladan verip Gold Edition almaya değer, paketin içerisinde 2 adet DLC oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu DLC'lerle birlikte hikaye kaç saat sürüyor?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 20 Eylül 2023 #4 Takvaa dedi: Hocam bu DLC'lerle birlikte hikaye kaç saat sürüyor? Genişletmek için tıkla... Aşağı yukarı 25 saat civarı oynarsınız muhtemelen.
Takvaa dedi: Hocam bu DLC'lerle birlikte hikaye kaç saat sürüyor? Genişletmek için tıkla... Aşağı yukarı 25 saat civarı oynarsınız muhtemelen.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #5 Metin Eren Türkmen dedi: Aşağı yukarı 25 saat civarı oynarsınız muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Gold Edition aldım.
Metin Eren Türkmen dedi: Aşağı yukarı 25 saat civarı oynarsınız muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Gold Edition aldım.