Shanz Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 Merhaba, indirimlerde metro serisini almıştım. Yeni başlayacağım. Metro Exodus standart mı Metro Exodus Enhanced Edition mu tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
Merhaba, indirimlerde metro serisini almıştım. Yeni başlayacağım. Metro Exodus standart mı Metro Exodus Enhanced Edition mu tercih etmeliyim?
KARL KROENEN Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Enchanded da grafik farkı var diye biliyorum
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 Hocam RTX açık oluyor Enhanced Edition'da. Ekran kartınız güçlü değil ise normalini oynamanızı öneririm.
Hocam RTX açık oluyor Enhanced Edition'da. Ekran kartınız güçlü değil ise normalini oynamanızı öneririm.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.168 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 Enhanced Edition'da grafik ve optimizasyon anlamında olumlu gelişmeler olduğunu biliyorum. Alabiliyorsanız Enhanced Edition alın. Güçlü bir bilgisayarınız varsa kesinlikle Enhanced Edition alın.
Enhanced Edition'da grafik ve optimizasyon anlamında olumlu gelişmeler olduğunu biliyorum. Alabiliyorsanız Enhanced Edition alın. Güçlü bir bilgisayarınız varsa kesinlikle Enhanced Edition alın.
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 Veli1026 dedi: Enhanced Edition'da grafik ve optimizasyon anlamında olumlu gelişmeler olduğunu biliyorum. Alabiliyorsanız Enhanced Edition alın. Genişletmek için tıkla... Metro Exodus aldığınız zaman ikisi de geliyor hocam.
Veli1026 dedi: Enhanced Edition'da grafik ve optimizasyon anlamında olumlu gelişmeler olduğunu biliyorum. Alabiliyorsanız Enhanced Edition alın. Genişletmek için tıkla... Metro Exodus aldığınız zaman ikisi de geliyor hocam.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.168 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #6 3re3n dedi: Metro Exodus aldığınız zaman ikisi de geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un mağazasında ve Steam'de farklı isimle satışa sunulduğu için ayrı satıldıklarını sanmıştım. Bilgi için teşekkürler.
3re3n dedi: Metro Exodus aldığınız zaman ikisi de geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un mağazasında ve Steam'de farklı isimle satışa sunulduğu için ayrı satıldıklarını sanmıştım. Bilgi için teşekkürler.
Shanz Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #7 3re3n dedi: Hocam RTX açık oluyor Enhanced Edition'da. Ekran kartınız güçlü değil ise normalini oynamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... RX580 8 GB. Ryzen 5 2600. 16 GB RAM Destekler diye düşünüyorum. KARL KROENEN dedi: Enchanded da grafik farkı var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum fakat optimizasyon ve oynanış açısından farklılık var mı varsa hangisi daha sindirilebilir bunu öğrenmek istiyorum.
3re3n dedi: Hocam RTX açık oluyor Enhanced Edition'da. Ekran kartınız güçlü değil ise normalini oynamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... RX580 8 GB. Ryzen 5 2600. 16 GB RAM Destekler diye düşünüyorum. KARL KROENEN dedi: Enchanded da grafik farkı var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum fakat optimizasyon ve oynanış açısından farklılık var mı varsa hangisi daha sindirilebilir bunu öğrenmek istiyorum.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #8 Shanz dedi: RX580 8 GB. Ryzen 5 2600. 16 GB RAM Destekler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Destekler desteklemesine ama RTX açık olacağı için çok düşük FPS alırsınız.
Shanz dedi: RX580 8 GB. Ryzen 5 2600. 16 GB RAM Destekler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Destekler desteklemesine ama RTX açık olacağı için çok düşük FPS alırsınız.
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #9 Shanz dedi: RX580 8 GB. Ryzen 5 2600. 16 GB RAM. Destekler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD kart ile RTX açmak çok mantıklı değil. Sağlıksız çalışıyor. Ama oyun içinden kapanıyor olabilir. Kapanıyor ise oynanabilir.
Shanz dedi: RX580 8 GB. Ryzen 5 2600. 16 GB RAM. Destekler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD kart ile RTX açmak çok mantıklı değil. Sağlıksız çalışıyor. Ama oyun içinden kapanıyor olabilir. Kapanıyor ise oynanabilir.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #10 Duz surum oyna. Sistemine gore.