Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 6 Temmuz 2019 #1 Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. Ayrıca yamayı yapan arkadaşlar çıkacak olan DLC'nin de Türkçe versiyonunun bu yamanın içinde olduğunu söylüyorlar.
Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. Ayrıca yamayı yapan arkadaşlar çıkacak olan DLC'nin de Türkçe versiyonunun bu yamanın içinde olduğunu söylüyorlar.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 7 Temmuz 2019 #2 Yama çıkalı 1 aydan uzun süre oldu: Metro Exodus Türkçe Yama Çıktı
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 7 Temmuz 2019 #3 Microsoft Store üzerinden aldığım için kuramıyorum çok saçma bir durum.
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 8 Temmuz 2019 #4 Onur Altuğ Sever dedi: Yama çıkalı 1 aydan uzun süre oldu: Metro Exodus Türkçe Yama Çıktı Genişletmek için tıkla... Yamayı başka bir arkadaşın daha önce yaptığını yeni öğrendim. Benim paylaştığım başka bir çeviri ekibinin ki.
Onur Altuğ Sever dedi: Yama çıkalı 1 aydan uzun süre oldu: Metro Exodus Türkçe Yama Çıktı Genişletmek için tıkla... Yamayı başka bir arkadaşın daha önce yaptığını yeni öğrendim. Benim paylaştığım başka bir çeviri ekibinin ki.
ThE bEsT Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #5 Anonymous'un çevirisi daha güzel bence.
T Tolga0 Picopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #6 ThE bEsT dedi: Anonymous'un çevirisi daha güzel bence. Genişletmek için tıkla... Yamayı nereye kuracağımı bilmiyorum, video da bulamadım. Nereye kurmam gerek*
ThE bEsT dedi: Anonymous'un çevirisi daha güzel bence. Genişletmek için tıkla... Yamayı nereye kuracağımı bilmiyorum, video da bulamadım. Nereye kurmam gerek*