ShadowFrye Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #1 Metro Exodus'nın Türkçe yamasını buldum ve VirusTotal ile tarama yaptığımda virüs çıktı. Anonymous Çeviri'nin dışında başka bir yama var mı?
Metro Exodus'nın Türkçe yamasını buldum ve VirusTotal ile tarama yaptığımda virüs çıktı. Anonymous Çeviri'nin dışında başka bir yama var mı?
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.277 Makaleler 18 Çözümler 41 26 Ocak 2023 #2 Buraya bak
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 27 Ocak 2023 #3 ShadowFrye dedi: Metro Exodus'nın Türkçe yamasını buldum ve VirusTotal ile tarama yaptığımda virüs çıktı. Anonymous Çeviri'nin dışında başka bir yama var mı? Genişletmek için tıkla... Anonymous yaması ücretsiz zaten.
ShadowFrye dedi: Metro Exodus'nın Türkçe yamasını buldum ve VirusTotal ile tarama yaptığımda virüs çıktı. Anonymous Çeviri'nin dışında başka bir yama var mı? Genişletmek için tıkla... Anonymous yaması ücretsiz zaten.