Metro Exodus vs Doom Eternal vs Control

Görsel şölen ve RTX özelliklerinden tamamıyla yararlanmak için Control, hikaye anlatımı ve senaryo için exodus, oynanış dinamikleri için Eternal oynanır. Bence hepsini oynayın ama bir tane ise saydığım özelliklerden hangisine daha fazla önem veriyorsanız onu oynayın.

2070 Super var ama herhalde metroyu RTX ile oynayamam. Oynasamda 40 FPS anca çünkü 2K monitör aldım 2K RTX 40 FPS anca verir diyorlar.

2070 Super var ama herhalde metroyu RTX ile oynayamam. Oynasamda 40 FPS anca çünkü 2K monitör aldım 2K RTX 40 FPS anca verir diyorlar.

Control'u RTX ile oyna kesinlikle. Metro senin kararın. Eternal'da RTX desteği var mı hatırlamıyorum ama varsa da açmayın, oyun bayağı hereketli ve 1 FPS kaybetmeye deyeceğini düşünmüyorum RTX'in.

Kısacası hikayenin içinde hissetmek isterseniz metro, mekanın içinde hissetmek isterseniz Control, aksiyonun içinde hissetmek isterseniz de Doom'u oynayın. Sizin kararınıza kalmış hangisi sizi bir oyunda daha çok çekiyorsa o oyunu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…