beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #1 Epic Games'te olan kuponumun süresi dolmuş, geç fark ettim. Yaklaşık 100 TL bütçem var. Daha önce korku serisi oynamadım. Sizce 100 TL ile Metro Exodus mu almalıyım, yoksa Resident Evil 2 mi?
Epic Games'te olan kuponumun süresi dolmuş, geç fark ettim. Yaklaşık 100 TL bütçem var. Daha önce korku serisi oynamadım. Sizce 100 TL ile Metro Exodus mu almalıyım, yoksa Resident Evil 2 mi?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #2 Metro Exodus.
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #3 hakan.klcarslan dedi: Metro Exodus. Genişletmek için tıkla... Bu kadar net yani. Epic Games ve Steam'de aynı fiyat. Kupon olmadığına göre Steam'den alayım o zaman.
hakan.klcarslan dedi: Metro Exodus. Genişletmek için tıkla... Bu kadar net yani. Epic Games ve Steam'de aynı fiyat. Kupon olmadığına göre Steam'den alayım o zaman.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 2 Kasım 2020 #4 RE 2 çok sevdiğim bir oyun olsa da parasını hakettiğini düşünmüyorum. Metro Exodus alın. Daha uzun oynanış süresi ve içerik çeşitliliği vaat ediyor.
RE 2 çok sevdiğim bir oyun olsa da parasını hakettiğini düşünmüyorum. Metro Exodus alın. Daha uzun oynanış süresi ve içerik çeşitliliği vaat ediyor.
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #5 246941 dedi: Re 2 çok sevdiğim bir oyun olsa da parasını hakettiğini düşünmüyorum. Metro Exodus alın. Daha uzun oynanış süresi ve içerik çeşitliliği vaat ediyor. Genişletmek için tıkla... Direk bu oyunla başlarsam hikayeden çok fazla şey kaçırır mıyım? Eski metro oyunlarını almama gerek var mı?
246941 dedi: Re 2 çok sevdiğim bir oyun olsa da parasını hakettiğini düşünmüyorum. Metro Exodus alın. Daha uzun oynanış süresi ve içerik çeşitliliği vaat ediyor. Genişletmek için tıkla... Direk bu oyunla başlarsam hikayeden çok fazla şey kaçırır mıyım? Eski metro oyunlarını almama gerek var mı?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 2 Kasım 2020 #6 beruxen dedi: Direk bu oyunla başlarsam hikayeden çok fazla şey kaçırır mıyım? Eski metro oyunlarını almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Eski oyunlardan başlamanı tavsiye ederim. Metro 2033 Redux. Metro: Last Light Redux. Metro Exodus.
beruxen dedi: Direk bu oyunla başlarsam hikayeden çok fazla şey kaçırır mıyım? Eski metro oyunlarını almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Eski oyunlardan başlamanı tavsiye ederim. Metro 2033 Redux. Metro: Last Light Redux. Metro Exodus.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 2 Kasım 2020 #7 beruxen dedi: Direk bu oyunla başlarsam hikayeden çok fazla şey kaçırır mıyım? Eski metro oyunlarını almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bence almalısın, zaten indirimlerde fiyatları 6-7 lira oluyor.
beruxen dedi: Direk bu oyunla başlarsam hikayeden çok fazla şey kaçırır mıyım? Eski metro oyunlarını almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bence almalısın, zaten indirimlerde fiyatları 6-7 lira oluyor.
WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 2 Kasım 2020 #8 Ben Metro: Exodus alırdım. Metro: Last Light ve 2033 Redux oyunlarını da alırdım. Metro Franchise Bundle
Ben Metro: Exodus alırdım. Metro: Last Light ve 2033 Redux oyunlarını da alırdım. Metro Franchise Bundle
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #9 Hocam tüm serisini alacağım beni sonraki indirimlere kadar götürür sanırım.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 2 Kasım 2020 #10 beruxen dedi: Hocam tüm serisini alacağım beni sonraki indirimlere kadar götürür sanırım. Genişletmek için tıkla... Hikaye sararsa bir haftada bitirme ihtimaliniz var.
beruxen dedi: Hocam tüm serisini alacağım beni sonraki indirimlere kadar götürür sanırım. Genişletmek için tıkla... Hikaye sararsa bir haftada bitirme ihtimaliniz var.