Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.402 Çözümler 5 7 Eylül 2023 #11 AbdullahALT dedi: Son sorum ise oyunun devamı olacak mı yoksa Genişletmek için tıkla... AbdullahALT dedi: Bitti Genişletmek için tıkla... Seneye çıkacak diyorlardı.
AbdullahALT dedi: Son sorum ise oyunun devamı olacak mı yoksa Genişletmek için tıkla... AbdullahALT dedi: Bitti Genişletmek için tıkla... Seneye çıkacak diyorlardı.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #12 AbdullahALT dedi: Son sorum ise oyunun devamı olacak mı yoksa bitti mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama metro gibi bir seri biterse üzülürüm. Biterse de tadında bitmiş olur.
AbdullahALT dedi: Son sorum ise oyunun devamı olacak mı yoksa bitti mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama metro gibi bir seri biterse üzülürüm. Biterse de tadında bitmiş olur.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.029 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #13 Hiç zannetmem, en azından ben rastlamadım. Zaten metro serisi öyle çok buglu oyunlar değiller.